Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Häxan & Fyren - kvalitetssäkrar dina möten

Vi som mötesstrateger hjälper dig att kvalitetssäkra dina möten. Vi anser att varje möte ska ge effekt. Gör det inte det för dig och din organisation idag? Tänk om och med vår hjälp kan du bli HelVis, DelVis och mötesstrateg.

Hej kära läsare!

Halvlek. Endast sex veckor kvar till jul. Reflektion. Hur har du det? Hur går dina möten? Vad behöver du extra av för att göra dem så effektfulla som du önskar? Om mörker och kyla påverkar vår energi, kan vi behöva ta hand om oss lite extra. Att med särskild omsorg välja hur vi lägger upp våra möten. I perioder kan det vara lätt att skapa den kultur och struktur man önskar i sin organisation, i andra perioder kan det vara svårare.

Ta hand om dig i mötesdjungeln och om du behöver extra dos inspiration bjuder vi dels på en serie mötesfilmer och dels ett blogginlägg om att få styrelsen att gå i takt med organisation och omvärld.

Vill du få en extra hjälp att kvalitetssäkra dina möten? Då kanske vår mötesstrategutbildningar kan vara något för dig! Läs mer här

Ulrika Lingslunde, mötesstrateg och VD Häxan & Fyren AB


Möten, när de inte blir som en önskat

KOLLA IN våra mötesfilmer i serien "Möten - när de inte blir som en önskar". 

Ibland blir mötena inte alls som en önskar. Frustration. Stress. Ineffektivt. Omärkbart resultat. Helt enkelt bortkastad tid.

Denna vecka publicerar vi i Häxan & Fyren den ANDRA filmen där vi tar oss an just sådana möten. Vanliga mötessituationer som inte behöver ske, situationer vi kan förebygga med tydlig kultur och struktur. Vi ger förslag på hur du kan göra dina möten så mycket bättre och skapa effektfulla möten med hög kvalitet!

Se filmen och läs blogginlägget här!


Styrelse + organisation = sant

Att få styrelse och ledning att jobba väl ihop kräver en medvetenhet om var och ens ansvar. Styrelsen driver den strategiska agendan, ledning och organisation genomför den. Så enkelt är det, men varför är det så svårt i verkligheten?

Idag publicerar vi ett nytt inlägg på hemsidan som handlar om problematiken när ett företag eller en organisations styrelse går i otakt med sin organisation och vad som behövs för att summan av styrelse plus organisation ska bli framgång.

Vi skriver även om vikten av olika personligheter inom en styrelse och ger konkreta tips på hur en kan effektivisera sitt styrelsearbete.

Läs hela inlägget HÄR!


För att se alla våra tjänster:


Månadens citat: 

”Creativity is intelligence having fun”


Kontakt

www.hxf.se

info@hxf.se

0739-899 162


facebookinstagramtwitterlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.