Workshops med Alan Questel i Polen!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 6 - 2016

Hej ##firstname##

Det var ett tag sedan jag hörde av mig. Som jag berättade sist så har vi ingen verksamhet i höst.

Vi har sedan mitteln av augusti varit på resa i Europa. Med bil och tält har jag och Inger rest genom Danmark, Tyskland, Belgien, Frankrike, Spanien, Portugal och är nu åter i Spanien. Det har varit avkopplande och givande.

Europa är en stor kontinent med väldigt mycket människor. När man är ute och reser så här märker man hur olika vi är men samtidigt hur lika. Och det är tydligt att behovet av Feldenkrais är lika stort vart man än kommer. Det räcker att sitta på en buss i Granada, eller att vandra runt i Porto så ser man människor som har svårt att sitta, haltar, är stressade med mera.

Behovet av att lära sig att ta hand om sig själv är stort. Tyvärr är inte vår fantastiska metod mera känd runt om i Europa än hemma i Sverige. Men det jobbas på det runt om i världen. I den trevliga Franska staden Dinan passerade vi dock en Feldenkraisstudio. För övrigt en stad som är väl värd att besöka. 

Vi har ju inga kurser att erbjuda i höst men här ett tips som du inte bör missa,; Alan Questel som var huvudlärare på de två senaste Feldenkraisutbildniongarna i Malmö håller två fantastiska workshops (det är inte ofta han ger workshops i Europa) i den vackra Polska staden Lublin.

22-24 november: Learning and applying the Feldenkraismethod. 

26 – 27 november:HELGKURSEN: A basic understanding of how you do everything you do!...almost.

Två fantastiska workshops I en trevlig stad med massor av kultur och fina restauranger med utsökt mat. (Faktiskt bättre mat i Lublin än i de flesta Europeiska städer, och mycket prisvärt). Mera info hittar du här.

Själva kommer att fortsätta vår resa längs Spanska kusten upp till Barcelona dit vi kommer 22 november. Sedan blir det ett uppehåll i ledigheten då jag blivit ombedd att undervisa på Feldenkraisutbildningen i London en vecka. Något som är svårt att tacka nej till då metoden behöver spridas.

Verksamheten i Sverige startar igen efter nyår. Mera om detta inom kort.

Önskar en skön fortsättning på hösten och titta gärna då och då på vår facebooksida där det kommer olika tips.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.