Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Häxan & Fyren - kvalitetssäkrar dina möten

Vi som mötesstrateger hjälper dig att kvalitetssäkra dina möten. Vi anser att varje möte ska ge effekt. Gör det inte det för dig och din organisation idag? Tänk om och med vår hjälp kan du bli HelVis, DelVis och mötesstrateg.

Hej kära läsare!

Halvägs in i hösten och med en mötesstragegsutbildning och en workshop avklarad har vi lika mycket av båda delarna kvar innan julen gör sitt intåg. 

All info får du i detta nyhetsbrev eller på hemsidan www.hxf.se

För dig som inte hinner boka in dig på höstens sista möttesstrategsutbildning så kan vi glatt meddela att det kommer en ny omgång i februari nästa år. Håll dig uppdaterad om all info genom att läsa våra nästkommande nyhetsbrev.

Ulrika Lingslunde, mötesstrateg och VD Häxan & Fyren AB


Nytt blogginlägg uppe!

     På www.hxf.se/blogg kan du läsa vårt inlägg om metakommunikation. I inlägget tas det upp fyra delar ur metakommunikation och hur de delarna påverkar oss på våra möten och i vår ledarroll.

     Vi ger även konkreta tips och övningar på hur du kan utveckla dina tillvägagångssätt i din kommunikation och hur du kan använda dem i praktiken. 

     "Ju mer vi i ett möte kan observera vad vi gör och hur vi uttrycker oss, desto fler medvetna och effektfulla möten kommer vi få. Vi kan ha den bästa strukturen och dom mest fantastiska strategier, men om deltagarna i mötena inte når fram i vår kommunikation har vi svårare att samverka och desto mindre nytta gör vår struktur och våra strategier..." Läs hela inlägget här!

 


Ny omgång med vår mötesstrategutbildning!

     Att kvalitetssäkra era möten handlar om att varje möte ska ge effekt. Genom att fokusera på att varje möte ska göra nytta och leda till förändring och förbättring, så kommer belastningen på både medarbetare och organisationen som helhet att minska och kvaliteten öka.

     Vår mötesstrategutbildning är en tvådagars upplevelsebaserad ledarskaps- och organisationsutbildning. Den riktar sig till dig som vill kvalitetssäkra dina och din organisations möten.

     Under utbildningen får du med dig:

  • Metodbank
  • Checklistor och mötestips för att leda och planera möten
  • Analys- och kartläggningsverktyg

Sista utblidningsdagarna för i år är den 9 samt 29 november!

Läs mer om utbildningen här!


Workshop 25 oktober!

Bli mästare på att bli förstådd - med hjälp av metakommunikation.

Kunskap om metakommunikation leder till att helheten blir större än summan av delarna och dina möten framgångsrika och effektfulla.

Få konkreta verktyg för att bli mästare på att bli förstådd!

I stolt sammarbete med Huvudleden! 

Läs mer, få 25% rabatt och anmäl dig här senast 15 oktober!


Månadens citat:“An idea is only as powerful as the people who make it happen”


Kontakt

www.hxf.se

info@hxf.se

0739-899 162


facebookinstagramtwitterlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.