Höstlovsvecka och kommande tävlingar. Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV OKTOBER 2016


HÖSTLOVSVECKA 31/10 - 6/11

Vecka 44 är det höstlovsuppehåll för samtliga grupper inom Simkunnighets- och Träningsverksamheten. Det gäller måndagen den 31 oktober till och med söndagen den 6 november.

Höstlovskollo
Under höstlovsveckan har vi Höstlovskollo för barn mellan 7 och 12 år. Platserna gick åt snabbt och vi ser fram emot en fartfylld och rolig vecka!


SPÅRVÄGARE PÅ TALANGLÄGER

Spårvägens Agnes Munters och Dennis Hantman är nyligen hemkomna från ett träningsläger på Åland med Morgondagar-teamet. Det är ett team för lovande ungdomar och lett av Svenska Parasportförbundet.

- Lägret var kanon! Vi var på träningscentret och helgen bestod av fyra simpass och två fyspass. Vi har många fantastiska simmare som alla har samma mål - OS! säger Spårvägens tränare Carolina Rosenquist, som var med som Agnes ledsagare.

Nu laddar vi inför Stockholm Paragames!


STOCKHOLM PARAGAMES I HELGEN

Den 29-30 oktober går årets upplaga av Stockholm Paragames i Eriksdalsbadet. Det är en simtävling för personer med funktionsnedsättning som arrangeras av Spårvägen Sim och Nacka HI.

Spårvägen representeras av totalt nio simmare! Kom och heja!


VI FORTSÄTTER ATT UTVECKLAS

Utbildning är ett led i vår strävan att vara Sveriges främsta simförening. Under september och oktober månad har många av våra tränare genomgått en rad olika pedagogiska och simtekniska utbildningar.

På våra interna utbildningar Teknikträff samt Spårvägen Steg 1-2 har vi haft nästan 30 deltagande tränare.

Fem tränare har gått Svenska Simförbundets utbildning Plattformen och tre ledare har fördjupat sig inom Parasim.


FINA RESULTAT EFTER SPONSORSIM

I början av oktober arrangerades årets Sponsorsim för tävlingsverksamheten. Det är ett sätt för föreningen och den enskilde simmaren att samla in pengar som går direkt till aktiviteter för våra simmande barn och ungdomar.

Totalt deltog 97 simmare, som simmade 1 635 meter i snitt.

År 2015 beslutade vi att börja skänka 20 % av intäkterna till välgörenhet. I år går dessa till Barncancerfonden till en summa om drygt 31 000 kr. Tack för ert bidrag!

Årets företagssponsorer:

TÄVLINGAR

Den 4-8/11 hålls årets kortbane-SM i simning och går i nationalarenan Eriks-dalsbadet i Stockholm. Kom och heja fram våra tävlande Spårvägare!

Helgen den 12-13/11 simmas SUM-SIM region i Torvalla Simhall i Haninge. Vi ställer upp med ca 35 simmare.


UTMANAREN 1 & 2

Med rekordmånga deltagare var terminens första Utmanaren en rolig och lyckad tävling. Det var kul att se så många glada simmare i bassängen och stöttande publik på kanten! Nästa Utmanare går den 20/11. Anmälan öppnar under vecka 44.


BLI SIMTRÄNARE

Gillar du simning och att jobba med människor? Vi växer och behöver alltid fler engagerade ledare. För mer info klicka här


Gilla Spårvägen Simförening på Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


SPONSORHUSET

På Sponsorhuset ger alla köp pengar tillbaka som delas mellan dig och Spårvägen Simförening. 
Exempel på butiker: Hotels.com, SAS, Bokus, Svenska Spel, LensWay och Lyko. Läs mer


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.