Nyhetsbrev med senaste nytt från branschprogrammet BVFF. 
Problem att visa det?  Se det i webbläsaren
Avsluta din prenumeration?  Klicka här.


BVFF-dagen 16 november 2016

 

Målgruppen för BVFF-dagen 2016 är särskilt de som arbetar eller vill arbeta med att föra ut kunskap och resultat till nytta i entreprenörs- och konsultleden. De exempel som presenteras under dagen är projekt som är starka på just detta.

 

Flera starka projekt, aktörer och samverkande satsningar finns. Fortsatt fokus är på att stärka de pusselbitar som fortfarande är svagare än andra samtidigt som funktioner för att fläta samman och driva på samverkan behöver fortsätta stärkas.

 

Den röda tråden i programmet är projekt och insatser som verkar för att innovations­kedjan starkare knyts samman. Vi skiftar här från samverkan till samproduktion, d v s en fokusering på konkreta resultat till nytta för entreprenörer vid uppdrag åt Trafikverket. Presentationer i olika former kommer att visa på exempel och resultat som framöver både kan utvecklas ytterligare och utgöra bra exempel på lyckade projekt.

 

Nu finns mer detaljer och anmälningsformulär här.

Hoppas vi ses!


Kontakta oss gärna! 
• BVFF c/o VTI • SE-581 95 Linköping • e-post: bvff@vti.sewww.bvff.se •

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har deltagit i något av våra evenemang eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.