Sportchef Jonatan berättar om första tiden. Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV SEPTEMBER 2016


JUBILEUMSFESTEN PÅ EGGEBY GÅRD

I helgen firades klubbens 70-jubileum. Stort tack till alla som var där och gjorde detta till en oförglömlig kväll!

Kvällen började med mingel och fördrink till skön livemusik. Det visades historiska filmklipp från svensk simidrott genom tiderna.

Föreningen fick en fin gåva från huvudföreningen, som utdelades av alliansstyrelsens ordförande Claes Swedenstedt. Nina Bring och Marcus stod för musik och underhållning och Jenny och Jonte gick igenom föreningens större händelser genom åren. Stinas kladdkaka serverades för 10:e året i rad. 

Med detta vill vi tacka Partykommittén, Artisttorget, Hammarströms fisk, Photo Booth, Nina BringSpårvägen GoIF.


FÖRSTA TIDEN SOM SPORTCHEF

Jonatan Wik har varit klubbens sportchef i snart två månader.

- Man skulle kunna sammanfatta min första tid som rolig, lärorik och inspirerande. Det har varit fantastiskt att få vara ute i verksamheten och lära mig mer om all verksamhet vi bedriver.

Jag har valt att aktivt jobba inom varje område för att lära mig så mycket som möjligt och har fått möjlighet att träna alltifrån Baddare till Olympier! Jag har träffat 4-åriga simmare såväl som 73-åriga. Det är tydligt är att det pågår fantastiskt mycket bra verksamhet i vår regi - varje dag.

Jag kommer att jobba stenhårt för att se till att vår verksamhet håller så bra kvalitet som möjligt på alla olika nivåer och det vill jag göra tillsammans med er medlemmar. För att lyckas med det, är vi som klubb är helt beroende av de ideella krafter som får vår verksamhet att fungera. Vi ses på kanten (eller i vattnet)!


MAJA REICHARDS UPPVISNING I RIO

För lite mer än en vecka sedan kom vår Maja Reichard hem från Rio och Paralympics. Vi mötte henne på Arlanda tillsammans med ett stort pressuppbåd. Majas prestationer var fantastiska och med sig hem hade hon inte mindre än fyra medaljer (av totalt 10 för det svenska paralympiska laget). Maja har visat att hon är slagkraftig i flera simsätt - snacka om utveckling sedan London 2012!


ÅRETS SPONSORSIM NÄRMAR SIG

Tisdagen den 11 oktober är det äntligen dags för Sponsorsim!

Sponsorsim är ett sätt för föreningen och den enskilda simmaren att samla in pengar. Pengar som sedan direkt går till aktiviteter i våra versamheter. Likt förra året väljer Spårvägen att skänka en del av intäkterna till välgörenhet. 

I år går 60% av intäkterna till simmaren, 20% till klubben och 20% till Barncancerfonden

Vi ser fram emot en kväll där ALLA simmare i tävlings- och träningsverksamheten inklusive parasimmarna deltar.

För varje Facebook-like vi ökar med, till den 11/10, skänker Spårvägen ytterligare 10kr till Barncancerfonden. 

Hjälp oss att hjälpa och varmt välkomna till årets Sponsorsim!


HÖSTLOVSKOLLO

Vecka 44 arrangeras årets Höstlovskollo. Barn mellan 7-12 år och som simmar på minst Hajen1-nivå kan delta. Fullständig information kommer i början av vecka 40.


UTMANAREN 16/10

Utmanaren är ett kul tillfälle att prova på tävlingsmomentet och följa sin utveckling. Simmare i: Hajen 1 & 2, Teknik 1 & 2, Medley, Träningsgrupp-erna samt Paratävling får delta. Utmanaren går den 16 oktober i Spånga. Läs mer och gör anmälan här.


TRÄNAR-KICK OFF

I slutet av augusti hade vi årets tränar-kick off på Lida Friluftsgård. Dagen inleddes i höghöjdsbanan. Därefter åt vi lunch, 
lyssnade på föredrag om träningslära och pratade om Spårvägen och jobbet som simtränare.

Foto: Krisina Alexandersson

BLI SIMTRÄNARE

Gillar du simning och att jobba med människor? Vi växer och behöver alltid fler engagerade ledare. För mer info klicka här


Gilla Spårvägen Simförening på Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


SPONSORHUSET

På Sponsorhuset ger alla köp pengar tillbaka som delas mellan dig och Spårvägen Simförening. 
Exempel på butiker: Hotels.com, SAS, Bokus, Svenska Spel, LensWay och Lyko. Läs mer


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.