Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Vandringspaket

Fika och njut

Ett av de bästa sätten att uppleva Destination Läckö-Kinnekulle på är att vandra på någon av de vackra vandringslederna. Här finns fina leder som går i omväxlande natur mer varierande längd och terräng så det finns någon som passar alla. Kombinera detta med god mat och en skön övernattning. Läs mer här!

Boka ett fikapaket i porslinsstaden Lidköping! Njut av den berömda Läckökringlan, Rörstrandskaka på modernt Rörstrandsporslin och dröm- eller rulltårta på antikt Rörstrandsporslin. Gå en guidad visning hos Rörstrand Museum. Passa även på att prova att dreja när du är i Sveriges porslinsstad. Läs mer här!


Gå på museum i höst!

Nu när hösten är här kan det var mysigt att gå på museum. I Destination Läckö-Kinnekulle har vi flera museum som är året runt öppna. Bland annat Vänermuseet där du får veta allt om Vänern, Rörstrand Museum där porslinets historia är i fokus och Lidköpings Idrottsmuseum där du hittar mängder med idrottshistoria. Mer information om destinationens museum hittar du här!


Bomässa Lidköping

Höstmässa Hjelmsäter

Konsert med Harmoni

För fjärde året i rad är det dags för Bomässan i Sparbanken Lidköping Arena 7-8 oktober. Detta är mässan med fokus på hem och interirör. Träffa Matte och Willy för att få de bästa tipsen. Läs mer här!

8-9 oktober är det dags för den traditionella höstmässan på Hjelmsäter. Här ställer ett 50-tal lokala matleverantörer och hantverkare ut. Alla besökare bjuds på en god soppa. Läs mer här!

Manskören Harmoni firar sitt 80-årsjubileum på Parketten i Lidköping tillsammans med Carolina Sandgren och Bengan Janson den 15 oktober. Ett program med något för alla smakriktningar. Läs mer här!


EM i insjötrolling

Dansfesten

Den 21-23 oktober är det dags för EM i insjötrolling med utgångspunkt från Spikens fiskehamn på Kållandsö. Det är en naturupplevelse utöver det vanliga med trollingfike av insjölax och insjööring. Här har man chansen att uppleva riktigt fint fiske. Läs mer här!

Helgen 28-29 oktober är det återigen dags för den Danfesten i Lidköpings Folkets park. I år kommer band som Donnez, Streaplers, Sannex, Mannerz, Blender och Wahlströms. Så kom och dansa till några av landets bästa dansorkestrar. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se