Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Extra medlemsnytt


Medlemsmöte 19 nov

Styrelserna för G2:1 och KKV Bohuslän kallar till gemensamt medlemsmöte den 19 nov, kl 14-16.30 på KKV Bohuslän. Under mötet kommer vi att fatta beslut om det planerade nybygget av övernattningsateljéer. Vi ber er reservera detta datum redan nu och kommer att återkomma till er med dagordning och beslutsunderlag i god tid innan mötet.


Påminnelse! Städhelg 1-2 okt

Dags att städa igen! Helgen 1-2 okt hoppas vi att så många som möjligt ska komma och städa hos oss. Varje verkstadsansvarig kommer att göra en lista över vad som är mest angeläget att städa. Utöver det griper vi oss an gemensamma utrymmen förstås. I år hoppas vi, i jämställdhetens anda, att vi får en majoritet av män bland de städande! KKV Bohuslän bjuder på mat båda dagarna och söndagen avslutas med ett utvärderingssamtal om sommarutställningen. OBS! Anmäl din närvaro på mail: info@kkv-b.se 

För medlemmar som kommer resande för städhelgen erbjuder KKV Bohuslän gratis övernattning i mån av plats.

Tider: kl 10-16 både lördag och söndag.

Varmt välkomna!


Påminnelse! Utvärdering av sommarutställningen

Årets sommarutställning är över och det är dags att utvärdera. För att så många som möjligt ska kunna delta i utvärderingen använder vi ett webbformulär. Vi kommer också att ge möjlighet att prata om utställningen och hur den kan utvecklas på den kommande städhelgen, se nedan.

Länk till utvärderingen: klicka här.


Hög standard

I helgen som gick slipade och lackade Ulf och Roland golvet i matsalen. Se hur fint det blev! Tofflor rekommenderas men det är inget krav.


Vi finns på Twitter, Facebook och Instagram. Följ oss där!

facebooktwitterinstagram

Adress:
Skärholmen
457 48 Hamburgsund

Telefon:
+46 (0)523 – 518 95

E-mail:
info@kkv-b.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.