Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV

Tro det eller ej men hösten är på intåg! I butiken har vi sorterat och organiserat så att det ska vara lätt att hitta de höst- och vinterkläder som du söker. Eftersom vi aldrig vet vad som kommer in är det en bra idé att titta in i butiken med jämna mellanrum.....och kom ihåg att titta in hos Lilla Tigern INNAN du överväger att handla nytt!


BESÖK AV ÄNGELHOLMS NÄRINGSLIV

Tisdagen den 20/9 kommer 2 st representanter från Ängelholms Näringsliv AB att besöka butiken. Syftet med besöket beskriver de som: "...att bygga relationer och att öka kunskapen och förståelsen för företagens villkor och förutsättningar. Vi får möjlighet att lyssna in synpunkter och idéer och får information om företagets och dess framtidsplaner. Dessutom får vi lyssna till vilka förväntningar företagare har på Ängelholms Näringsliv AB och Ängelholms kommun."

 


EFTERLYSNING!!!

Försäljningen av VINTERKLÄDER är i full gång! Om förra årets ytterplagg inte passar så är det hög tid att lämna in dem till försäljning. LEKSAKER går också bra att lämna in! Lilla Tigerns förhoppning är att fler ska köpa begagnade leksaker i julklapp i år.

PS. Det är fortfarande inlämningsstopp på basplagg.


VISST DU ATT...

  • En genomsnittlig skandinav konsumerar 14 kg kläder och textilier per år.
  • En genomsnittlig skandinavs textilkonsumtion under 20 år motsvarar att köra en bil ett varv runt jorden.
  • I Sverige beräknas runt 100 000 ton textil hamna i soporna per år. Om tjugoåtta procent skulle återanvändas och tjugosex procent skulle återvinnas så skulle koldioxidutsläppen minska med över 450 000 ton och mer än 50 miljoner kubikmeter vatten skulle sparas, vilket motsvarar mer än Köpenhamns förbrukning av hushållsvatten.

Källa: Naturvårdsverket, WWF

BÖCKER 10:-

Du har väl inte missat att alla barnböcker kostar 10:- hos Lilla Tigern?!


REA REA REA

Du kan fynda vinterkläder redan nu! Vinterytterplagg med mindre defekter eller äldre modell är kraftigt prissänkta. Kanske behöver ni extrakläder till dagis?


Öppettider

månd-fred 11-18

lörd. 10-14


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter