Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hösten är i antågande och även om det känns avlägset så börjar julen så smått närma sig. Det är hög tid att börja boka in sina upplevelser inför den kommande perioden. Här är lite av det som händer på Billingehus det närmaste. Vi ses!


Höst/vinterkonferens

Billingehus unika läge mitt i ett fritidsområde och med goda förbindelser, gör att vi kan erbjuda lyckade konferenser kryddat med massor av aktiviteter för alla smaker. Just nu erbjuder vi:

• Förmiddagskaffe 
• Lunch 
• Eftermiddagskaffe
• 2-rätters middag 
• Boende i dubbelrum inkl frukost
• Entré Wellness Billingehus gym/spa

Pris 895 kr/person

Ring oss för bokning och mer info:
Tel 0500 – 44 57 00


Konferens + julbord

Kombinera konferensen med Billingehus traditionella julbord med mat och underhållning av högsta klass. Ingår gör också konferenslokal, spa, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé. Pris 1095 kr/person. 


Julafton på Billingehus

Ankomst med julinspirerad middag dagen före julafton. Julafton bjuder på julfrukost med tomtebesök, slädtur med glögg och pepparkakor, lunch, tillgång till relaxavdelning samt vårt klassiska julbord med underhållning på kvällen. Innan avfärd på juldagen firas julotta i St. Lukas kyrka intill hotellet innan julfrukost.

Pris 1595 kr/person


40 & uppåt – julspecial

Nu kombinerar vi två stora succér på Billingehus och startar årets julfirande med nostalgifest den 26 november. Från kl. 17.00 är det afterwork med Happy Hour. Sedan dukar vi upp ett fantastiskt julbord i restaurangen. På dansgolvet spelar vi skön musik från 70-, 80- & 90-talet.

345 kr/person

Logipaket från 875 kr/person

I logipaketet ingår del i dubbelrum, frukostbuffé, entré till gym/spa, julbord samt entré till nostalgifesten. 


Nyårsafton på toppen

Avnjut en välsmakande nyårssupé med underhållning samt en fantastisk panoramavy med spektakulära fyrverkerier. På Billingehus kan du följa hela stadens fyverkerier från en plats. I paketet ingår även mousserande välkomstdrink, spa och övernattning. Brunch på nyårsdagen.

Pris 1275 kr/person

I dubbelrum. Exkl. logi 775 kr

FIRST HOTEL BILLINGEHUS

ALPHYDDEVÄGEN 541 21 SKÖVDE
T: +46 500 44 57 00 / F: +46 500 48 38 80
billingehus@firsthotels.se / www.billingehus.se

facebookinstagram

Vill du avsluta prenumeration på våra nyhetsbrev, klicka här.

Sent with Get a Newsletter