Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkomna till mitt nyhetsbrev

Hej ##firstname## kul att just du får mitt nyhetsbrev. Jag har tagit mig lite friheter och om du tycker att du inte vill ha några fler så är det bara att klicka längst ner på sidan så slipper du det :-).

Men du kanske undrar vad det här är för något. Jo, jag gör ju lite brädspel och det är många som jag inte träffar så ofta som undrar hur det går och vad jag egentligen håller på med. Så det här är helt enkelt ett nyhetsbrev om vad jag har på G.

Längst ner kan du även lägga till någon om du känner någon som du tror är intresserad. Tänkte att jag skulle nämna lite om alla spel i mitt nyhetsbrev så ni kan följa dem på vägen.


Hunger - kontrakt påskrivet

TJOHOOO. Nu har jag skrivit på ett kontrakt med ett spelförlag för Hunger. Det är det Polska förlaget Phalanx som vill ge ut det. Oerhört roligt att någon vill sats på det när man själv har lagt så mycket tid och faktiskt även tycker det blev riktigt riktigt bra.

Deras plan är att redan till hösten (Spiel i Essen) få ihop spelet och jag kan bara hoppas att de lyckas. Vore roligt att åka dit och få se sitt eget spel.  Min polska är inte den bästa men jag förstår det som att de jobbar med en massa grejer samtidigt nu för att få det klart så snabbt. Bland annat att ha kvar öarna tredimensionella till ett vettigt pris.


Omen

Spelet börjar bli färdigt för att visa upp för spelförlagen. Det kommer bli det spel jag kommer att satsa mest på att få något förlag att nappa på nu när Hunger är fixat. Gubbarna och templen är riktigt fräsiga och spelreglerna börjar komma upp i samma nivå. 

Vill ni läsa mer om reglerna eller se korten/spelet så är det bara att klicka här. De snygga 3D profeterna som håller tärnignarna har Limpa hjälp mig med, roligt med teknik som gör det möjligt att göra så mycket själv ;-)

Är ni sugna på att testa så kontakta mig för jag behöver provspela mer för att veta att allt är på sin plats. 

I omen spelar man en gud som vill ta över världen. Man skickar ut sina profeter till öar för att de ska övertyga innevånarna att det är just du som är den rätta guden. Beroende på hur spelarna läser de omen de ser så skiljer sig slutet. Antingen annalkas himmelen eller helvetet...


Varjager

Detta var tänkt att vara mitt stora sommarprojekt men det har inte alls kommit så långt som jag hade hoppats på. Många bra ideér men mycket mer måste testas och göras innan jag vet om tankarna håller. Men det är riktigt roliga ideér så jag ska bara få igång mina höstrutiner och sedan ska jag klämma in det i schemat... Planerna är att man är olika klaner i samma by och måste samarbeta för att bygga upp byn och åka på handelsresor eller plundringståg. Men samtidigt som man måste samarbete vill ju alla en dag bli hövding i byn. Frågan är bara vem?


Ny barnbok "Hjälp mig hitta Pappakatt"

För er som inte vet det så skriver jag lite böcker också. Har ju skrivit en Fantasyroman "Ödets Färg" som jag har gett ut själv och går att köpa både som e-bok och vanlig bok eller låna på bibliotek som både  e-bok och pappersbok. (BokusAdlibris finns även på ibooks och liknande sajter.)

 Sen har jag precis fått klart ett första utkast på en barnbok. "Hjälp mig hitta Pappakatt" som är en interaktiv bok om en kattunge. Duktiga Pia-Lena Björnlund har illustrerat och vi håller just nu på att få ihop text och bilder på ett bra sätt. Sen ska vi testa att skicka till lite olika förlag och om ingen nappar ska vi ge ut den själv. Mer info kommer när arbetet fortskrider.


Good Deeds & Space Koggs

Jobbar vidare på Good Deeds, rolig idé men kräver lite mer lösningar för att få det att fungera tillräckligt smidigt på bordet. Men om ni vill kolla Good Deeds reglerna och nuvarande desingen så är det bra att trycka här

Space Koggs är mer eller mindre klart. Kräver bara att någon tycker det är tillräckligt bra. Vill ni läsa mer kan ni göra det här


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter