Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi hoppas att er sommar varit lika bra som vår och att ni är tillbaka med laddade batterier. Visst har vi varit lediga men vi har också jobbat. Främst med utveckling av nya funktioner i ProPublik.

Produktpaketering -  ett enkelt sätt att skapa ett produktpaket med produkter med olika momssats, ex biljett, mat, dryck och souvenir där ekonomiansvarig får allt redovisat med rätt momssatser. Se exempel

En annan nyhet är att ni enkelt kan sätta en begränsning för totalantalet biljetter för att sedan kunna ha flertalet kampanjer kopplade till totalantalet = ingen risk för över- eller dubbelbokning.

Att kunna ta emot anmälningar till olika läger och skolor där ni får in all information ni behöver om deltagarna på ett och samma ställe och samtidigt tar in betalningen tar bort väldigt mycket administration och ni kan sedan enkelt kommunicera med delagarna via exempelvis mail. Så här kan det se ut


Vill du få ut det ultimata ur ProPublik - boka en genomgång!

Vi sitter inne med en mängd råd och tips hur ni effektiviserar och strukturerar säsongskortssläpp, medlemshantering, höstens hockeyskola mm, som vi mer än gärna delar med oss av.

Vi ses gärna och presenterar alla nya ProPublik-funktioner eller gör en genomgång med er av de funktioner ni använder i ProPublik i dag och som kanske kan effektiviseras och ni kan upptäcka nya, men vi gör lika gärna en demo via telefon och uppkoppling till skärmdelningsprogram om det passar bättre.

Kontakta Nina på nina@propublik.se så bokar vi en tid när ni kan sätta av en välinvesterad timme.


Vinnaren av vår NULÄGESANALYS värd 15-30.000:- är Almtuna IS med operativt ansvarige Filip Pols motivering:

Almtuna ska till SHL.

Med starka värvningar och en storstad i ryggen finns otrolig potential!

Ett stort GRATTIS, Almtuna IS.


Alla ni som vill fokusera på försäljning och specifikt utveckla publiken, har behov att komplettera ert biljettsystem med ProPublik, hör gärna av er för ett möte där vi kan se hur ni kan få ut maximalt av oss och systemet.

Janne Ednertz

+46(0)707 50 70 64

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.