Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

facebookinstagram

Nu är vi igång.. typ..

Träningstiderna är lagda, och körs nu igenom coacherna ett varv till för godkännande.. snart får ni reda på dem!

Verksamheten smyger igång sakta, de äldre lagen har börjat träna och de yngre kommer igång lag för lag närmsta veckorna.

Vi har delat ut 400 kg bananer till lågstadiekids runt om i innerstan i samband med skolstart och har mycket annat kul på gång!

Vi behöver lite tankehjälp från våra u19 till 2003 spelare, solestory-butiken bjuder in till klubb VIP-dag och annat gött.

Vi ses i en hall inom snart framtid tycker jag! Eller kom förbi kfum på en fika!
Go bananas!

Victor Sundquist, sportchef.

Innehåll i nyhetsbrevet:
Vi behöver en bit av era tankar | Nya skor? | Sommarlägret | Vi behöver dig! | Föräldrabasket? | Bli fystränare?

U19-2003: Vi behöver era funderingar!

Vi strävar alltid efter att bli bättre som förening, och anledningen till att föreningen finns är alla sköna och glada spelare! Det finns en del utmaningar men vi ser positivt på framtiden och tar varje dag steg inom organisationen för att vi om 5 år ska kliva in i vår egna arena vid Norrtull.

Nu behöver vi lite input från er spelare! I första hand ni som spelar i våra U19 till 2003-lag.
Frågorna är kring er ambitionsnivå. Det är viktigt att ni funderar på vad ni VILL, HINNER och ORKAR med. Försök tänka över hela säsongen, dvs fram till juni 2017. Prata gärna med era föräldrar, men försök svara utifrån er egna vilja och känsla. Sista datum att svara är måndag 22 augusti.

Formuläret hittar ni HÄR


7-13 augusti 2017 kör vi igen! Sommarlägret i Ohamn. 2008-2001 är åldrarna!

Är du som förälder sugen på att lära dig basketens grunder och regelbundet träna?

Vi undersöker nu intresset kring en föräldragrupp som erbjuds basketträning en gång i veckan samt möjlighet till ett fyspass (stationsträning) ytterligare en gång i veckan. Gruppen skulle starta igång i oktober och sen köra på framåt maj.

OM ni är intresserade av denna grupp, gör en intresseanmälan via hemsidan och ange att ni är intresserade av föräldrabasketen.

Go bananas!


Är du förälder, syskon, hangaround och intresserad av att bli fystränare?

Vi erbjuder utbildning och egen tillgång till gymmet på KFUM (Rosengatan 1), motprestationen blir att hålla i en-tre fyspass med ungdomslag (så långt som det är möjligt med era barns lag) / vecka (beroende på ålder och så).

Intressant? Hör av er! victor@centralbasket.se

PS! Såklart så utrustas fyscoacherna med central-kläder och ingår i coachstaben med alla fördelar som det bär med sig!

 

 


KFUM Central Basket är en ideell idrottsförening som främst riktar sig till barn och ungdomar i Vasastan, på Norrmalm och Östermalm.

Vi har basketlag för de flesta; från de yngsta i bananakids till ungdoms- och seniorlag samt ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning. Föreningens värderingar bygger på sportsligt engagemang, gemenskap och omtanke.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.