Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV AUGUSTI 2016


STORT TACK FÖR I SOMMAR

Nu har vi avslutat sommarens sista simskola i Nälstabadet. I år har totalt 392 barn deltagit i vår sommarlovsverksamhet i form av Sommarsimskola i Vällingby, Nälsta, Spånga, Husby, Tensta samt Sommarlovskollo på Kanaanbadet och i Spånga.

Utöver detta har vi funnits på Kanaanbadet och Tanto hela sommaren för att öka simkunnigheten bland barn, ungdomar och vuxna samt haft tjejsimskola i Spånga.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som har deltagit och hoppas att ni har haft en lika bra sommar som vi!


STINA OCH MICHELLE I RIO

Vi summerar första delen av Spårvägens äventyr i Rio med att konstatera att Michelle simmade till sig en individuell finalplats på 200 fritt (7:a) och ingick i alla lagen där 4x200 placerade sig bäst, med en femteplats. Bra jobbat!

Stina Gardell simmade 200 medley i försöken där hon blev bästa svenska och slutade på 20:e plats. Det avslutande frisimmet i medley var mycket starkt. Med detta i åtanke hade förstås både Stina och vi hoppats på en plats i laget.

Vi tackar tjejerna för uppvisningen och håller tummarna för Maja i kommande Paralympics.


RIDDARFJÄRDSSIMNINGEN 20 AUG

Lördagen den 20 augusti är det dags för den 37:e upplagan av Riddarfjärdssimningen. Starttid för 3200 m är kl.09:30 och för 1609m kl.10:45.

Mini-Riddarn / Öppet Vatten-provet
Vid målområdet finns möjlighet för barn att ta Öppet Vatten-provet mellan kl.10:30-12:30. Ingen föranmälan behövs och det är öppet för alla. Det kostar inget att vara med. Alla som klarar testet får Öppet Vatten Provet-märket.


SPÅRVÄGEN SIM <3 STOCKHOLM PRIDE

I slutet av juli tågade Spårvägen Sim i Prideparaden - från Norr Mälarstrand till Stadion. Vi är en förening för alla och motsätter oss all form av intolerans när det gäller HBTQ.

Riksidrottsförbundet hade ordnat en särskild avslutning för alla deltagande idrottsföreningar - med mingel, hamburgare, dricka och gruppbild. Nästa år ska vi vara många fler och då utmanar vi alla andra simklubbar!


NU STARTAR VI UPP HÖSTTERMINEN

Vecka 35 startar vi igång höstterminen 2016 och vi hälsar nya som gamla simmare och föräldrar varmt välkomna!

Inför den här terminen har vi flera nya kurser bland annat:

Baddaren Mini - För de som behöver extra lugn i sin inlärning.
Gilla vatten - För de som är rädda för vatten och inte kan simma.
Seniorsim - För dig som är 60+ och vill förbättra din simteknik och kondition. Vi tränar bröst-, crawl- och ryggsim efter dina egna mål.


VÄLKOMNA TILL EN NY SIMTERMIN


FÖLJ MAJA UNDER PARALYMPICS

Den 7 september startar Paralympics vilket är det 15:e sommarparalympics som arrangeras och Spårvägens Maja Reichard förbereder sig nu för fullt. Hon kommer att simma 100m fjäril-, rygg-, bröst- och frisim samt 50m frisim och 200m medley. Lycka till Maja!


TRÄNAR-KICK OFF

Varje år, inför hösttermins-starten, har vi en stor kick off för alla simtränare i föreningen. I år kommer vi att bege oss till hemlig ort för äventyr, teambuilding 
och konferens. I nästa nyhetsbrev kan ni läsa om detta.


SPONSORHUSET

Handlar du på nätet? På Sponsorhuset ger alla köp pengar tillbaka som delas mellan dig och Spårvägen Simförening. 
Exempel på butiker: Hotels.com, SAS, Bokus, CDON, Ellos, Svenska Spel, Byggmax, LensWay och Lyko. Läs mer


BLI SIMTRÄNARE

Gillar du simning och att jobba med människor? Vi växer och behöver alltid fler engagerade ledare. För mer info läs mer här


Gilla Spårvägen Simförening på Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.