Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Weekendpaket

Löjromsäventyr

Kom och njut av en härlig helg i Lidköping med 2-rätters middag, shopping och övernattning. Här finns unika butiker med handplockat sortiment kombinerat med kedjebutikernas välkända utbud. Dessutom är det stor torghandel varje lördag på Nya stadens torg. Läs mer här!

Sätt guldkant på hösten och njut av ett löjromsäventyr där du får känna, klämma och smaka på löjrom i dess rätta miljö. Spiken utanför Lidköping är norra Europas största insjöfiskehamn. Du njuter av god löjromsinspirerad mat, följer med på en upplevelsetur på Vänern och upptäcker hantverket kring löjromsberedningen. Läs mer här!


Vandra i Destination Läckö-Kinnekulle

Ett av de bästa sätten att uppleva den fantastiska naturen i Destination Läckö-Kinnekulle är till fots. Här finns fina vandringsleder att vandra på som går i omväxlande natur. Med varierande längd och terräng finns det någon som passa för alla. Läs mer om våra vandringsleder här!


Scensommar i Stadsträdgården

Skärgårdsfest Kållandsö

18-20 augusti är det Scensommar i Lidköpings Stadsträdgård. Kom och se duktiga artister som Jamie Meyer, Abalone Dots, Emil Berg, Saraha och Isa. För de lite mindre kommer Barnkammarboken med Nassim Al Fakir & vänner och LoopTok feat. Maja Långbacka & Cirkus Cirkör och uppträder. Som avslutning på detta program kommer Blacknuss Allstars feat. Erik Gadd. Läs mer här!

Den 27 augusti bjuder Kållandsös aktörer in dig för att visa upp vad ön har att erbjuda med natur- och kulturupplevelser utöver det vanliga. Till exempel kan du se musikuppträdanden på flera platser, konstutställningar, se några fiskare binda nät, ta en båttur i skärgården, prova på golf, paddla kajak och mycket mer. Det finns något för alla åldrar och smaker. Läs mer här!


MTB-träff Kinnekulle

Seedningslopp

Returrundan Kinnekulle

För fjärde året i rad arrangerar Rädda Barnen i Götene en MTB-träff på Kinnekulle den 28 augusti för alla som gillar att cykla i terräng – nybörjare som proffs. Det kommer finnas cyklar på plats vid Kinnekullegården för provkörning. Läs mer här!

Ska du springa GöteborgsVarvet 2017 eller tycker du det bara är kul att springa? Då finns ett 10 kilometers lopp den 28 augusti i Lidköping med start och mål vid Sparbanken Lidköping Arena. Alla tider är seedningsgrundande till nästa års GöteborgsVarv. Läs mer här!

Helgen 10-11 september går Returrundan Kinnekulle av stapeln. Det här är evenemanget där byggnadsvård, återanvändning, möbelrenovering, loppmarknader, antikviteter, natur- och skogsvård står i fokus. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se