En lektion om fötter och löpning!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 6 - 2016

Hej ##firstname##

Efter att i 27 år ha arbetat för region Skånes så är detta slut. Känns lite märkligt och även ledsamt. Du kan läsa mer om orsaken till detta här... 

Vad sker i framtiden hos feldengood?
Vi har lämnat lokalerna på Jörgen Ankersgatan i Malmö och med början 25 juli så tar vi en lång ledighet året ut för att ladda batterierna. 

Men under våren 2017 är mycket på gång. 

Året börjar med en fortbildning för Feldenkraispedagoger 4- 7 januari.

Därefter en helgkurs 21 -22 januari i Malmö: ALLT HÄNGER SAMMAN!

Senare i vår blir det workshop i Stockholm. Datum är inte fastställd än. Letar efter lokal så om du har något tips hör gärna av dig. 

En löpkurs är också i palneringsstadiet. Har just varit på Öland där jag och David Nilsson (En av Sveriges bästa långlöpare) drog upp riktlinjerna för en löpkurs nästa sommar.

Jag planerar även att genomföra workshops på andra platser i landet, om du vill jag ska komma till din stad så hör av dig så ordnar vi det.

Feldenkrais i  MALMÖ under hösten?
Med början 23 augusti blir det feldenkraislektioner varje vecka under ledning av Bo Håkansson och Veronica Danielsson, båda Feldenkraispedagoger utbildade här i Malmö. Mera info om detta finner du här...

Lite sommarnöje
En fortsatt skön sommar och här är en kort video med lite du kan roa dig med mellan sol och bad.

Denna länk leder dig till en lektion om dina fötter. I första delen pratar jag lite om fötter och löpning, själva lektionen börjar ca 17 minuter in i inspelningen.

Ha en fortsatt skön sommar!

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.