Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Glad Sommar!

Konsten att njuta av den tid som är, oavsett vad vi gör, hur vi mår eller var vi befinner oss, handlar många gånger om att ta vara på just denna stund! 

Nej, det handlar inte om lyxiga semesterresor, intensiva upplevelser och ständiga aktiviteter, inte om ständig bekräftelse från andra, inte jakten på mer saker... Det handlar inte ens om att meditera med benen i kors med tända lotus lyktor omkring sig 2 timmar i sträck...:))

Det är mycket enklare än så! 

Att njuta en kopp kaffe i solen med humlors surrande sällskap, att läsa en bra bok, att sitta stilla i eget sällskap eller att ta en långsam promenad vid havet, hinna ta in dofter, synintryck, ljud, känna vinden mot kinden...

Jag har funnit att dom som är mest tillfreds med livet är dom som har förmågan att uppskatta "det lilla" i livet. Det som vi kan finna varje dag och som fyller oss med balanserad energi, det som gör oss avspända nog att få vila i oss själva en stund, trots allt annat som pågår i våra liv, eller som vi skapat i våra liv.

Vem vet vem vi lär känna när vi är tillräckligt stilla i sinnet för att höra oss själva?
Och vem har bestämt att det ska vara svårt?

Jag önskar Dig en fantastisk härlig tid, och med många stunder av stillhet hos Dig själv!

Madeleine

P.s För min del är den bästa meditationen att klappa min spinnande katt, och att andas i takt med mig själv...


Grattis Teija Andersson! Du har vunnit en Djupgående Cirkulationsmassage hos Mina Behandlingar!
Teija deltog i min Midsommartävling via Facebook, där uppgiften var att gilla och dela min Facebooksida.


Missa inte nästa vinstchans! Se nedan!

Gilla och dela Mina Behandlingar på facebook!

Var med i utlottningen om en VALFRI GRATIS BEHANDLING,
vinnare dras när sidan uppnått 200 "likes"!

facebook

Nyheter!

Jag är i full gång med att blanda fantastiska, läkande och högterapeutiska essentiella oljor. Jag gör dels personliga blandningar som jag använder vid behandlingar och som du kan få med dig för egenvård hemma, men också blandningar till olika hudvårdande produkter.

De essentiella oljorna och noga utvalda bäraroljor liksom Dr Bach´s växtenergier står sig som gott var och en för sig, när jag dessutom mixar en personlig flaska att använda ihop med behandling blir det ett mycket kraftfull och verksamt medel för att stötta till läkning!
Var och en av dessa oljor och växtenergier har sina egna terapeutiska egenskaper; vare sig det gäller att verka på en fysisk eller själslig nivå.

(Bäraroljor - oljor man blandar de starkt koncentrerade essentiella oljorna med)


Nya produkter!

Jag har tagit fram en underbar lotion för trötta och tunga ben, för ben med ådernät och med bristande cirkulation. Själv har jag smort mina ben med denna lotion med lymfdränerande rörelser (jag visar Dig gärna hur man gör!) varje morgon och kväll och redan efter några dagar upplevde jag mindre tyngd och trötthet! Det ska bli spännande att se vad den gör mot mina åderbråck! Dessutom doftar det ljuvligt av bla fänkåll! Mycket dryg, förvaras i kylskåp, det är härligt att smörja in benen med den kalla krämen!

Uppiggande Lotion 60 ml 150 kr 
Uppiggande Lotion 120 ml 250 kr 

Innehåll: Shea Butter, Coconut Oil, Jojoba, E-vitamin,
Cypress, Citron, Fänkål, Geranium och Grapefruit.
Dessa oljor stärker kapillärväggarna i dina blodkärl och bidrar till att främja blodcirkulationen.

Jag har också  en Sololja...   Fast egentligen passar den lika bra som vanlig bodylotion, eller varför inte som After Sun! Den innhåller Morotsfröolja, Kokosolja och Sheasmör, doftar ljuvligt fräscht av Lavendel och Rosengeranium. Dessutom "spetsad" med Tea tree olja, E-vitamin och Dr Bach´s läkande energier!
Spf ca 4-5. Som alltid är skugga det bästa solskyddet!

Alla ingredienser tillsatta för dess skyddande och läkande egenskaper.

 Mina oljor är helt ekologiska, ej testade på djur, och terapeutiskt certifierade. Det finns en uppsjö av olika märken på marknaden och få uppfyller de högt ställda kraven för att få en certifiering, så jag har noga undersökt olika leverantörer för att hitta det bästa!

 

Neroli, Rose Otto, Frankincense...
Min absoluta favoritblandning bland anti-age serum! Doftar magiskt och har bl a kraftfulla hudvårdande egenskaper. Mycket exklusiva och värdefulla oljor som använts i årtusende både inom skönhetsvård och för sina medicinska kvalitéer.

Anti-Age 165 kr 10 ml
Tag några droppar på fingrarna och klappa lätt på huden kring ögon, mun, panna.. Använd morgon och kväll. Huden blir alldeles sammetslen.
De essentiella oljorna absorberas lätt av huden.

Frankincense - till torr och mogen hy, vid ärr och rynkor. Neroli - vid bristningar, mogen och känslig hy, rynkor. Rose Otto - brustna kapillärer, eksem, torr och mogen hy, rynkor.


Kära Dr Bach...!

Till min stora glädje har jag fått möjlighet att gå en fördjupande utbildning till Bach-terapeut, och den startar redan nu i sommar. Läs mer om Dr Bach här

Jag har också fyllt på mitt lager med Dr Bach´s Rescue Cream och Rescue Droppar, perfekt att ha i fickan vid akuta behov!

Rescue Cream 30-50 gr/ 159-239:-
Rescue Droppar 10-20 ml/ 159-239:-

Självklart blandar jag också en personlig flaska till Dig efter konsultation!

Jag använder endast Bach Original Flower Essences. För mig är det viktigt att vara orginalet trogen.


Sommarledigt!

Jag har helt semesterstängt sista veckan i juli och första veckan i augusti. Övriga sommaren kommer jag ha öppet men inte lika mycket som vanligt, så kolla gärna dina bokningar redan nu :))

 

Välkommen till mina Mottagningar:

Lugn & Go ligger på Fatbursgatan 18 A, precis brevid Södra Station.

Läs mer om de behandlingar jag erbjuder genom att klicka på knappen nedan. Där hittar du också lediga tider och annan information!


       Vita Bergens Hälsocenter ligger på Skånegatan 91 alldeles intill                Nytorget och Vitabergsparken.

       Läs mer om de behandlingar jag erbjuder genom att klicka på                      knappen nedan. Där hittar du också lediga tider och annan                            information!


Bokningsregler

Jag vill påminna om mina bokningsregler. Avbokning sker 24 timmar innan bokad tid, det ger mig möjlighet att boka in kund på kölista och jag är tacksam att inte behöva debitera dig för utebliven behandling = inkomst. Tack för Din förståelse!

Obs! Vid avbokning behöver du använda den kod du får i bokningsbekräftelsen. Det går inte svara på dessa meddelande. Alternativt ringa/sms:a/maila mig direkt.


Madeleine Gustafsson
Telefon: 073 - 654 29 06
Mail: madeleine@minabehandlingar.se

Hemsida: minabehandlingar.se

Välkommen!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration,vänligen klicka här.
Tack!