Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Sommaräventyr

Gourmetpaket

Ta med hela familjen på ett par dagar fyllda av upplevelser i Läckö-Kinnekullebygden med omnejd. I vårt familjepaket Sommaräventyr ingår boende, 2-rätters middag på någon av våra utvalda restauranger och entréer till både Läckö Slott och Skara Sommarland. Läs mer här!

Unna dig en helg av god mat och shopping i Lidköping. I vårt Gourmetpaket ingår en natt på hotell där en välkomnande fruktkorg, choklad och god dryck väntar på rummet. en 3-rätters gourmetmiddag på någon av våra bästa restauranger. Läs mer här!


Bada i Destination Läckö-Kinnekulle

För den som gillar att bada finns många fina badplatser i Destination Läckö-Kinnekulle. De flesta är långgrunda med fin sandbotten. Exempel på badplatser du borde besöka är Svalnäs, Vänerns Riviera, som är en flera kilometer lång sandstrand. Villabadet inte långt från Lidköpings centrum, här har man en vacker vy över Kinneviken och Kinnekulle. Vid Kinnekulle finns det också fina badplatser med bland annat Blombergs bad, här kan man välja om man vill bada från sandstranden, bryggorna eller klipporna. En annan fin badplats är vid Kinnekulle camping. Läs mer om badplatser här!

Hindens öppna - simtävling

Kinnekulle mineral-, fossil- & smycke- stensmässa

Den 31 juli kommer simtävlingen Hindens öppna arrangeras. Det är LGSS som bjuder in till simning i öppet vatten vid Hindens rev. Tävlingen kommer gå längsmed Svalnäs badstrand där man kan följa simmarna under hela loppet. Sträckan man simmar är 1,1 km.  Läs mer här!

Helgen 6-7/8 är det dags för 8:e upplagan av Kinnekulle Mineral-, fossil- och smyckestensmässa i Falkängen, Hällekis. Under dagarna kommer det vara utställning och försäljning av mineral, fossil, bearbetad sten, smycken och utrustning för stenbearbetning. Läs mer här!

Hjulafton Lidköping

Läckö Visfestival

Kinnekulle Swimrun

Hjulafton i Lidköping arrangeras i år 11/8 och det blir en helkväll fullspäckad med aktiviteter för hela familjen. Beundra vackra fordon, kika på uppvisningar och umgås med vänner & bekanta. Läs mer här!

För andra året i rad arrangeras Läckö Visfestival. I år är det tre dagar 12-14/8 med artister som Caroline af Ugglas, Ola Magnell, Pernilla Andersson, Stefan Sundström och Sven-Bertil Taube. Läs mer här!

Den 20 augusti är det dags för Kinnekulle Swimrun med start och mål i Hällekis. Man kan välja en lite kortare bana på 4,4 km eller den lite längre banan på 11,4 km där man varvar simning med löpning. Läs mer här!Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se