Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Kinnekullepaket

Kajakäventyr

Kinnekulle är ett fantastiskt berg med mycket att upptäcka. Ett tips är att boka ett Kinnekullepaket där det ingår övernattning, lunch på Hellekis trädgårdscafé och kök, entré till Kinnekulle utsiktstorn och Hellekis Säteris trädgård. Läs mer här!

Att paddla kajak i Vänerskärgården är en härlig upplevelse. I detta kajakpaket paddlar man på egen hand och när dagens kajakäventyr är över så väntar en två rätters middag på en av våra utvalda restauranger och en god natts sömn på hotell eller vandrarhem. Läs mer här!


Motortorsdagar

Varje torsdag mellan 30 juni och 4 augusti är det motortorsdagar på Nya stadens torg i Lidköping. Alla är välkomna att ta med sitt entusiastfordon och ställa upp det på torget. För den som bara vill komma och se sköna bilar och motorcyklar är de givetvis också välkomna. Caféerna i Lidköping håller öppet extra länge med bra erbjudanden. Läs mer här!

Dopp i spa´t

Sång & Spel vid Läckö Slott

Sommarmusik på Falkängen

Kom och se årets sommarlustspel "Dopp i Spa´t" på Närebo gård av Esplanadteatern. Vad gör man när man tröttnar på jordbruket? Jo, man öppnar Spa! Farsen spelas till och med 17 juli. Läs mer här!

2-3 juli är det Sång & Spel vid Läckö Slott. Kom och se artister som Hannah Holgersson, Ole Börud, Gladys Del Pilar, Per-Erik Hallin och Lena-Maria Klingvall. Det är också många lokala artister. Läs mer här!

Sommarmusik på Falkängen är en musikserie där olika artister uppträder varje onsdag under juli månad. I år uppträder bland annat Too Late och Dún Aengus. Läs mer här!


Läckö Slottsopera

Årets sommaropera på Läckö Slott är den nyskrivna operan "Det går an" baserad på Carl Jonas Love Almqvists roman från 1839. I den lyfts den fiktiva Lidköpingsprofilen Sara Videbäck fram och vi får se en opera om vingar, glas och kärlek. Den har premiär 9 juli och spelas fram till och med 30 juli. Läs mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se