Trevlig sommar!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 5 - 2016

 Hej ##firstname##

Detta nyhetsbrev skrives under årets längsta dag. Sommaren är här! Det är en helt fantastiskt kväll i Malmö. Sol och bad men kanske också tid för en avkopplande och intressant bok. Därför börjar jag med några lästips för hängmattan eller solstolen. 

FELDENKRAIS FÖR RYTTARE:
Jag vill börja med att tipsa om en ganska nyutgiven bok av min kollega Charlotte Zetterberg bok: Feldenkrais för ryttare! 
Som framgår av titeln är boken framförallt riktad till ryttare, men alla kan ha glädje av den. Välskriven och med en hel del intressanta feldenkraisövningar som fungerar även för oss icke ridande. 

BARFOTA - med eller utan skor.
Boken för dig som är nyfiken på barfotalöpning, skor och fötter. Flera intressanta kapitel med lite ovanliga vinklingar, t.ex. kan du läsa hur en operasångares röst påverkas av vad han har på sina fötter. Det finns faktiskt också ett kapitel där en feldenkraispedagog berättar lite om sina synpunkter om barfota (nämligen undertecknad). Boken är skriven av Henrik Eklundh Paglert journalist och barfotalöpare. Kan beställas här> 

Vad sker i framtiden hos feldengood?
I förra nyhetsbrevet berättade jag att sista grupplektionen på Jörgen Ankersgatan genomfördes 25 maj. Det blev en trevlig kväll som avslutades med en bit mat och trevligt samkväm. Tack till er som var med och även alla er som varit med under åren här.

Så vad sker då framöver. Vi är kvar på Jörgen Ankersgatan till 22 juli. Så det finns fortfarande möjlighet att boka individuella lektioner. Ring Inger på 0702-871259 om du vill boka.

Därefter avslutar jag mitt samarbete med landstinget (efter 27 år) och vi kommer att ta en lång ledighet resten av 2016.

Men misströsta inte vi är tillbaka 2017 med massor av intressanta kurser och workshops. Under hösten kommer gruppundervisning att fortsätta på onsdagar under ledning av Bo Håkansson.

Mera om höstens lektioner och vårens program om ett tag. Ha en skön sommar! 

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.