Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

Årsmöte

Deltagande på årsmötet var väldigt lågt vilket vi från styrelsens sida verkligen beklagar. Vi vill påminna att detta är ett viktigt tillfälle för alla att vara med och påverka sitt boende. Protokollet för årsmötet kan begäras ut från styrelsen via mail: styrelsen@silverdalskulle.se

Under årsstämman röstades en ny styrelse fram: Annelie Löf (ordförande), Kim Hellströmer (vice ordförande), Jennie Cederlund Janevi (sekreterare), Sofie Ehrström (kassör), Martin Schönfelder (fastighet), Andreas Bolmenstam (fastighet), Amir Khatibinaz (ledamot), Anita Sjöholm (ledamot), Raffael Guariglia (suppleant), Charlott Richardson (suppleant).

Trädgården

Vi vill påminna att alla grönytor tillhör föreningen och inte enskilda boende. Det är alltså inte tillåtet för var och en att bestämma över grönytorna som ansluter till uteplatserna utan dessa sköts av TTF.

Trivsel

Tänk på att det endast är tillåtet med el- och gasolgrill på balkongen/ uteplatsen. Har man kolgrill, får man grilla på gården en bit ifrån husen så att man inte stör grannar med rök.

Brandrisk

Det står många lösa föremål i flera trappuppgångar. Vänligen ta bort. För cyklar och barnvagnar hänvisar vi till de olika förråd som finns i husen. I M24 pågår arbete med att göra om en del av elrummet till barnvagnsrum.

Kalendarium

Styrelsen tar sommaruppehåll, nästa ordinarie styrelsemöte blir den 10 augusti. Svarstiden på era frågor kan bli lite längre i semestertider, men vi försöker återkoppla så snart vi kan.
Vi önskar alla en riktigt fin sommar!

Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter