Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommarlägrena är en hit med bra träning och mycket roliga, fartfyllda och ibland lite läskiga sociala aktiviteter!

Nu siktar vi på att det sjunde lägret i Oskarshamn inte bara ska bli det bästa utan också det största, hittills…

Allt händer på Oskarsgymnasiet!

Vi bor där – i klassrum, träningsgrupperna/lagen har ett klassrum vardera. Medtag liggunderlag alternativt luftmadrass och sovsäck eller motsvarande.

Vi tränar där – det finns två fullstora idrottshallar som vi använder hela dagarna. Dagen börjar med gemensam morgon-träning för hela lägret! Lagen/träningsgrupperna tränar sedan två ytterligare basketpass.

Vi äter där – maten serveras 4 gånger per dag, frukost – lunch – middag – kvällsmål och består av allehanda husmanskost. Har man någon allergi eller annan särkost är det inga problem! Skriv in i anmälan bara!Varje träningsgrupp/lag har minst 2 huvudtränare och 2 trainees, de är med gruppen både under, efter och mellan träningarna hela lägret. 

Varje kväll är det något speciellt som händer! 4-4 turnering där samtliga spelare mixas upp på lag och spelar korta matcher, Bananas got talent?! Vår talangjakt, tipspromenaden med en mängd olika stationsaktiviteter, spökrundan – om den blir av…. Och mycket mer. Dag 5 finns det risk för att det blir fotbolls-turnering, la copa de banana istället för eftermiddagsträningen.

Inga spelare får lämna området utan att en ledare är med.

Mellan träningarna kan man antingen hänga i caféet (som öppnar efter lunch), kolla på en träning, chilla på rummet, slå på en basket- eller vanlig film i vår filmhörna och så vidare.

Lagen/träningsgrupperna samlas minst 2 gånger per dag för genomgång av dagen som varit och det som kommer framöver, normalt sett sker detta vid frukost och vid läggning. Lagen har gemensam läggningstid och tränarna är med och ser till så allt är lugnt och sansat innan de kryper ner i sin egna sovsäck.

ÅLDERSGRUPPER
Lägret riktar sig till er som spelar i våra 2007 till 2000. 
99-lagen kommer vara trainees, se separat Trainee-information längst ner på sidan. 

RESA
Vi träffas kl. 08:00 Måndag 8 augusti. Bussarna avgår från KFUM på Roseng 1. Vi är åter på KFUM cirka kl. 20:00 den 14 augusti. 

LÄGERAVGIFT
3300 kr. Efter sista anmälningsdatum får ni en faktura skickad till er. (Trainees: 2000 kr).

STIPENDIUM
Inom KFUM Central Basket kan man vid behov ansöka om stipendium för reducerad lägeravgift. Ansökan måste ske samtidigt som anmälan görs (max 1800kr)

Ansökan sker via formulär: LÄNK TILL STIPENDIEANSÖKAN

Stipendieansökan måste skickas in i samband med att anmälan till lägret görs!

FÖRSÄKRING & VÄRDESAKER En olycksfallsförsäkring, förutsatt att man är medlem i vår förening, ingår i lägeravgiften. Eventuell ansvarsförsäkring bör tecknas av respektive målsman, om inte sådan ingår i hemförsäkringen. KFUM Central Basket ansvarar ej för värdesaker under lägret.

VID SJUKDOM/SKADA UNDER LÄGRET
Oskarshamnas sjukhus, samt en vårdcentral ligger 7 min med bil från lägret. Om det behövs åker vi dit direkt. Vid förkylning, magont m.m. så hanterar vi det på plats. 

AVBOKNING
Senast 1 juli återbetalas 2300 kr. Senare än 1 juli sker endast återbetalning mot uppvisande av läkarintyg. Endast skriftlig avbokning via e-post gäller.

ANMÄLAN
Fyll i era uppgifter HÄR


Så här många är anmälda från de olika åldersgrupperna! om ni vill veta specifika namn, maila: victor@centralbasket.se

F00/01 - 12
F02 - 9
F03 - 15
F04 - 11
F05 - 13
F06 - 1
F07 - 2

P00/01 - 8
P02/03 - 14
P04 - 13
P05 - 3
P06 - 3
Trainees - 5


KFUM Central Basket är en ideell idrottsförening som främst riktar sig till barn och ungdomar i Vasastan, på Norrmalm och Östermalm.

Vi har basketlag för de flesta; från de yngsta i bananakids till ungdoms- och seniorlag samt ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning. Föreningens värderingar bygger på sportsligt engagemang, gemenskap och omtanke.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.