Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

facebookinstagramtwitter

Hernö Limited Edition Gin

Sipping Gin - Box Whisky Cask 152

 

Vi kommer även i år att vara med på Box Whisky Festival. Med oss har vi något alldeles speciellt. En Sipping Gin som inledningsvis endast går att beställa vid just denna festival, eller om vi har några flaskor kvar, dagen efter på Öppet Hus i Dala. Först till kvarn. 

Vi har lagrat Hernö Gin på ett använt fat från Box Destilleri. Fatet är av ankarstorlek och innehöll tidigare Box Whisky med rökigt recept som lagrats ca 4,5 år innan buteljering. 

För att skapa det vi kallar Sipping Gin - Box Whisky Cask 152 har vi lagrat Hernö Gin under 21 dagar på fatet och därefter vattnat den till en buteljeringsstyrka om 48%. Den är i vanlig ordning inte kylfiltrerad. Den innehåller inga konstigheter som färgämnen eller liknande. Och den är ekologisk.

En icke traditionell gin, som i linje med våra andra produkter går att dricka ren. Box Whisky Festival går av stapeln den 2 juli, Öppet Hus i Dala den 3 juli (se nedan).

Produkten är inte möjligt att förhandsreservera. 


Välkommen till Öppet Hus 3 juli

Välkomna att besöka Sveriges enda renodlade gindestilleri!

Vi finns i byn Dala strax utanför Härnösand i Ångermanland. Vi öppnar åter portarna till destilleriet för dig som besökare.

Ta chansen att besöka vårt nya besökscenter och vår handslagna kopparpanna Marit. De fyra senaste årens succéer upprepas och vi hoppas på samma uppslutning. I fjol besökte drygt 650 personer oss under fyra timmar. Visning varje halvtimma. Provsmakning av våra ginsorter. Försäljning av fika, glas, tonic, mm.

Anmäl dig gärna till Öppet Hus här.


Du finner samtliga av våra ordinarie gin i Systembolagets sortiment: 
Hernö GinHernö Navy Strength GinHernö Old Tom Gin and Hernö Juniper Cask Gin.


facebookinstagramtwitter

Avsluta din prenumeration, klicka här.