Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkomna till mitt nyhetsbrev

Hej ##firstname## kul att just du får mitt nyhetsbrev. Jag har tagit mig lite friheter och om du tycker att du inte vill ha några fler så är det bara att klicka längst ner på sidan så slipper du det :-).

Men du kanske undrar vad det här är för något. Jo, jag gör ju lite brädspel och det är många som jag inte träffar så ofta som undrar hur det går och vad jag egentligen håller på med. Så det här är helt enkelt ett nyhetsbrev om vad jag har på G.

Längst ner kan du även lägga till någon om du känner någon som du tror är intresserad. Tänkte att jag skulle nämna lite om alla spel i mitt nyhetsbrev så ni kan följa dem på vägen.


Hunger

Hunger är ju det spel jag har kommit längst med (jag anser att det är klart). Ni som inte är helt insatta vad det är för spel kan titta på mitt youtubeklipp (längst ner på sidan).

Jag har precis gjort ett större utskick till internationella spelförlag och jag öppnar med spänning e-posten varje dag. Det är faktiskt rätt många som har visat sitt intresse. Men första steget är att de ska provspela det, och då faller alltid några bort, sen ska de ta beslutet om de tror att detta kommer att sälja, passar deras kunder, m.m. Så det är VÄLDIGT svårt att få ut något som okänd speldesigner. Men ... försöker man inte, så lyckas man ju aldrig. 

Så några vill ha prototyper, andra kommer att skriva ut min Print&Play verision och testa och några vill att jag visar det på Essen (Världens största brädspelsmässa som är i Oktober). Håller tummarna att något spår leder till ett utgivet spel, men kan ju alltid drömma.

Vill ni kolla mer på regler och design så är det bara att klicka här. Och föresten, det är Patrik Hultén som har gjort den snygga designen. 


Omen

I omen spelar man en misslyckad gud som vill ta över världen. Man skickar ut sina profeter till öar för att de ska övertyga innevånarna att det är just deras gud som är den rätta. Beroende på hur spelarna väljer att spela sina gudar så finns två alternativa slut. Antingen annalkas himmelen eller helvetet...

Spelet är inte helt klart och jag har just gjort en förändring som jag måste speltesta för att se hur den funkar. Så är det någon som är sugen på en omgång så är det bara att höra av er.

Den mer långsiktiga planen är att ta med mig spelet till Essen i höst och visa det för spelförlag och förhoppningsvis väcka deras intresse. 

Själva temat på spelet känns väldigt kul men jag måste också få till själva spelmekaniken att förmedla samma känsla. Spelet är relativt kaotiskt men som ni alla vet har kampen mellan gudarna alltid varit lite kaosartad och man vet aldrig riktigt vad som ska hända.

Vill ni läsa mer om reglerna eller se korten/spelet så är det bara att klicka här. De snygga 3D profeterna som håller tärnignarna har Limpa hjälp mig med, hoppas bara han får igång sin nya 3D-printer så han kan skriva ut dem i färg ;-)


Good Deeds

Det här är mer av ett partyspel än ett klassiskt brädspel. Man ska helt enkelt göra goda gärnignar mot varandra och beroende på hur det går kan man också få dåliga vanor eller fina dygder. Det kan bli väldigt kul om man spelar med lite, speciellt när man måste be om förlåt för sina dåliga vanor. 

Denna typ av spel är ju lite speciella och det är ännu mer nischat än de andra spelen jag jobbar med. Jag tycker att det blev kul men har inte riktigt bestämt mig om det blev tillräckligt bra. Det är lite annat typ av spelförlag som ger ut just partyspel och jag har inte så bra koll på dem just nu. Så där måste jag göra lite mer research innan jag går vidare med det. 

Men om ni vill kolla reglerna och nuvarande desingen så är det bra att trycka här


Space Koggs

Det här är mitt första spel. Det är ett rymdspel där man ska bygga upp sina rymdskepp för att sen köra ett "demolishen derby" mot varandra. Det är enkelt, kul och blev riktigt bra. Men innan jag skickade ut detta till spelförlag slogs jag av idén till Hunger och detta har av denna anledning hamnat på hyllan. Egentligen är det lite synd för det är ett riktigt bra spel, men det är jobbigt att försöka marknadsföra flera spel samtidigt. Även detta kan ni titta på ett youtubeklipp längst ner på sidan.

Vill ni läsa mer kan ni göra det här

Nu har jag så många andra ideér jag jobbar med men jag hoppas att jag kommer hinna ta upp det här igen. I alla fall spela det lite oftare för det är riktigt kul.


Varjager

Ska bara nämna att jag har börjat arbeta med ett nytt spel Varjager. Det är ett vikingaspel där alla spelare utgår från samma by och ska ut på handlingsresor eller rejder. Ideérna till det bara väller fram men jag försöker lägga all fokus på att övertyga något förlag att ge ut Hunger men hoppas kunna sätta tänderna i detta efter det. 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter