Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

VMF Qbera möter framtiden

Vi lever i en värld som ständigt förändras och vi vill ligga steget före för att möta upp våra kunders och medarbetares framtida behov. Från och med den 1 juni har vi därför en ny organisation.

Syftet med förändringen är att skapa förutsättningar för att ständigt kunna arbeta med att förbättra mätningens kvalitet, att driva en kostnadseffektiv verksamhet och erbjuda ett tjänsteutbud som ger stor medlemsnytta.

VMF Qbera delas in i tio distrikt som leds av en Distriktsledare som har ansvar för all verksamhet inom distriktet. Distrikten fördelas på två regioner där Regioncheferna säkerställer att alla resurser används på bästa sätt. Regioncheferna ansvarar också för de tjänster vi erbjuder mot skogen.

Vi förstärker inom utveckling/innovation och har nu tre Utvecklingsledare vars uppgift är att tillsammans med branschen driva utvecklingsprojekt från teori till verklighet. Vi erbjuder en resurs vardera för såg-, energi- och fiberkunder.

Vi bidrar till att affärer kan genomföras med högsta förtroende på en korrekt grund.

Ni är välkomna att höra av er om ni har några frågor.

Klicka här för att hitta din kontaktperson >> 

 

Väx hos oss

Nu har vi över 800 registrerade användare på vår  utbildningsplattform "Väx hos oss". Är det din tur nu att gå någon av våra utbildningar?

Klicka här för att komma till sidan >>


Håll dig uppdaterad

På Viol 3 webben kan du hålla dig uppdaterad hur arbetet fortskrider hos SDC gällande systemförnyelsen.

Läs mer här >>Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos VMF Qbera eller för att du har har anmält dig intresserad. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.