Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Häxan & Fyren - kvalitetssäkrar dina möten

Hej kära läsare!

Sommaren är här och innan semestern tar vid för många av oss lanserar Häxan & Fyren nyhetsbrevet "Kvalitetssäkra dina möten".

Vi har uppdaterat vår hemsida och våra tjänster och det vill vi fira med dig så just nu pågår ombyggnationsrea! Läs även om hur du kan möta hösten som mötesmästare.

Att leda möten är en konst och att leda digitala möten än mer, läs mer om det i vårt blogginlägg "Digitala möten som skapar effekt" och ta del av vårt webinar 25 augusti.

Månadens citat: "Make sure your worst enemy isn´t living between your own two ears".

Glad sommar!

Ulrika Lingslunde, mötesstrateg och VD, Häxan & Fyren AB

Digitala möten som ger effekt

Digitala möten är ett bra komplement till fysiska möten och medverkar till att skapa hållbarhet för både människa, organisation, miljö och ekonomi. En rad digitala lösningar har gjort det enklare att ha effektiva digitala möten, men är de produktiva? Svaret blir, det beror på. I en tysk studie om europeisk möteskultur framkom att oavsett om mötena sker digitalt eller fysiskt så kan mer än 40 procent klassas som lågkvalitativa. Vilket resursslöseri.

Läs vårt blogginlägg här och få 10 tips för effektfulla möten i rymden


Vad kan vi på Häxan & Fyren hjälpa dig med?

Vi hjälper företag och organisationer att kvalitetssäkra sina möten, att dels skapa en effektfull möteskultur- och struktur och dels lyfter vi mötet som ett viktigt strategiskt verktyg för att nå dina mål snabbare och med ökad kvalitet över lång tid. Vi anser att varje möte ska ge effekt. Gör det inte det för dig och din organisation idag? Tänk om och med vår hjälp kan du bli HelVis, DelVis och mötesstrateg. 


Här är tre av våra tjänster, läs mer om dem och allt annat som vi erbjuder på www.hxf.se

HelVis

HelVis är modellen för medvetna, hållbara och kvalitetssäkrade möten.

Läs mer här

DelVis

DelVis består av delar så som t ex kartläggning av nuläge, mötesobservation, workshops med anpassade teman eller mötescoaching.

Läs mer här

Utbildning

Vår mötesstrategutbildning är en tvådagars upplevelsebaserad ledarskaps- och organisationsutbildning. Den riktar sig till dig som vill kvalitetssäkra dina och din organisations möten.

Läs mer här

Ombyggnationsrea pågår!

Vi har gjort om hemsidan och våra tjänster, det vill vi fira med dig och erbjuder 15 % rabatt på tjänsterna HelVis, Mötesstrategutbildning och workshop Mötet&. Erbjudandet gäller fram till midsommar.

Ange rabattkod: OMBYGGNATION


Möt hösten med oss

Bli mästare på möten, samarbeten och kommunikation.

Webinar om digitala möten och samarbeten
Datum: 25/8 kl 12

Workshopen ”Få människor att mötas i tekniken”
Datum: 7/9 kl 16-18

Workshopen ”Bli mästare på att bli förstådd”
Datum: 5/10 kl 8:30-11:30

Läs mer härKontakt

www.hxf.se

info@hxf.se

0739-899 162


facebookinstagramtwitterlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du haft kontakt med oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.