Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Välkommen Juni!

Oj, så fort Maj försvann! Härliga, underbara Maj och Juni, månader av pockande, förväntansfulla och expansiva enegier. Allt är nytt och börjar om, det finns en längtan, en hoppfullhet. Så kan man uppleva denna tid om man är i balans, men är vi obalans kan vi uppleva känslor av frustration och ilska, en önskan om att vara ifred.

Inom Traditionell Kinesisk Medicin är årstidernas påverkan på oss människor lika akutell som självklar. Det som sker därute sker inom oss, och våra reaktioner på det berättar något om oss. Vi är fortfarande en del av naturen.

Känslornas uppgift är att förmedla budskap till oss, det är kroppens språk, liksom smärta, för att berätta något för oss. Detta är gammal kunskap som vi i vårt moderna samhälle har glömt, vi dövar oss istället med en mängd olika saker, och glömmer att ta hand om det som behöver läkas inom oss. Kanske för att vi inte vet hur, eller ens att det går! Men allt som är obalanserat går att balansera. Kroppen vill vara fri. Själen vill vara fri. DET är vårt naturliga tillstånd.

Lyssna på dig själv, lär känna dig själv på nytt, ta reda på vem du är idag, vad vill din kropp och dina känslor berätta för dig om den viktigaste personen i ditt liv - DU!

Med Ljus och Kärlek - Madeleine

 


Nyheter!

För min del var maj verkligen en expansiv, energisk och händelserik månad! Jag var bl a på andra omgången lärarutbildning  i Manuell Lymfdränage/Klassisk Bindvävsmassage/Djupgående Cirkulationsmassage. Det är så fantastiskt spännande och lärorikt och roligt och jag ser verkligen framemot att få ta emot elever!

Under sommaren kommer jag också att ta fram produkter för kropp och själ, dessa kommer att lanseras under augusti/september. Dessa produkter kommer att helt "gå i takt" med mina behandlingar, vara ekologiska, och utan några som helst konstigheter. Min tanke är att allt som jag behandlar med, smörjer in min kropp med också ska vara rent nog att kunna stoppa i munnen ! Väldigt spännande! 

Jag har redan nu en Sololja som uppfyller ovan krav... Den innhåller Morotsfröolja, Kokosolja och Sheasmör, doftar ljuvligt fräsch av Lavendel och Rosengeranium. Dessutom "spetsad" med Tea tree olja, E-vitamin och Dr Bach´s läkande energier! Spf ca 4-5.

Alla ingredienser tillsatta för dess skyddande och läkande egenskaper.

När det gäller solskyddsfaktor så minns att för att det ska hjälpa krävs en betydligt högre mängd än vad vi vanligen använder, ca 1 dl eller mer.  Och ofta! Det bästa är fortfarande skydd av skugga och kläder!


Tvättnötter!

En av de saker jag förändrat under sista året är jag numera använder tvättnötter till min tvätt! Fungerar alldeles utmärkt, är miljövänligt och ett helt naturligt medel utan tillsatta kemikalier! Jag brukar också tillsätta några droppar eterisk olja, (citron eller lavendel är mina favoriter) i sköljfacket, vilket gör att det doftar underbart. 

Klicka Här så kan du läsa mer, beställa, se priser mm. Hälsokostbutiken Gryningen på Folkungagatan har också!
För svårare fläckar mm använder jag den kära gamla galltvålen!


Nu finns bokningsbara tider för sommaren tillgängliga!

Sommarledigt!

Jag har helt semesterstängt sista veckan i juli och första veckan i augusti. Övriga sommaren kommer jag ha öppet men inte lika mycket som vanligt, så kolla gärna dina bokningar redan nu :))

 

Välkommen till mina Mottagningar:

Lugn & Go ligger på Fatbursgatan 18 A, precis brevid Södra Station.

Läs mer om de behandlingar jag erbjuder genom att klicka på knappen nedan. Där hittar du också lediga tider och annan information!


       Vita Bergens Hälsocenter ligger på Skånegatan 91 alldeles intill                Nytorget och Vitabergsparken.

       Läs mer om de behandlingar jag erbjuder genom att klicka på                      knappen nedan. Där hittar du också lediga tider och annan                            information!


Bokningsregler

Jag vill påminna om mina bokningsregler. Avbokning sker 24 timmar innan bokad tid, det ger mig möjlighet att boka in kund på kölista och jag är tacksam att inte behöva debitera dig för utebliven behandling = inkomst. Tack för Din förståelse!

Obs! Vid avbokning behöver du använda den kod du får i bokningsbekräftelsen. Det går inte svara på dessa meddelande. Alternativt ringa/sms:a/maila mig direkt.


Gilla och dela Mina Behandlingar på facebook!

Var med i utlottningen om en VALFRI GRATIS BEHANDLING,

vinnare dras när sidan uppnått 200 "likes"!

facebook

Madeleine Gustafsson
Telefon: 073 - 654 29 06
Mail: madeleine@minabehandlingar.se

Hemsida: minabehandlingar.se

Välkommen!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration,vänligen klicka här.
Tack!