Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV MAJ/JUNI 2016


SPÅRVÄGEN-TRIO TILL OS I RIO

Sveriges Olympiska Kommitté meddelade i tisdags att Spårvägens Stina Gardell är uttagen till OS efter fina prestationer på EM i London i maj.

Michelle Coleman och Maja Reichard är uttagna sedan tidigare, vilket innebär att vi skickar tre Spårvägare till OS i Rio de Janeiro, Brasilien 2016!


JONATAN WIK NY SPORTCHEF

Ny sportchef i Spårvägen Sim blir Jonatan Wik, i dag chefstränare i tävlingsverksamheten. Han tillträder som sportchef i början av augusti.

Jonatan har en lång historia i föreningen. Han började att simma i Spårvägen som barn och utvecklades till en fram-gångsrik junior- och seniorsimmare. Sedan dess har han varit tränare på alla nivåer, flerårig styrelseledamot och 
sedan år 2013 deltidsanställd chefstränade. Jonatan är ett välkänt ansikte i både föreningen och i simmarsverige.


NYHET: SOMMARKOLLO UTOMHUS

Sommarens första kollo kommer att hållas utomhus vid Maltesholmsbadet. Upplägget är ungefär det samma som våra lovkollon - med simning, märkestagning, lekar, bollspel m.m. men aktiviteterna hålls alltså till största del utomhus.

Kollot hålls under vecka 25 till "prova på-pris" Läs mer och boka här.


VÅRA NYA SIMUNNIGHETSKURSER

Baddaren Mini - en grupp för de som behöver extra lugn i sin inlärning. Undervisningen sker i grupper om max fyra barn, 25 min per gång. Från 5 år.

Gilla vatten - från 11 år (årskurs 5-6) för de som är rädda för vatten och inte kan simma. Max fem barn per grupp. Läs mer om Gilla vatten. Kursen är kostnadsfri.


TREVLIG SOMMAR!

JENNY ÅKER MED!

I samband med att Stina Gardell togs ut till OS-truppen erbjöds Jenny Gustavsson, tävlings-
verksamhetsansvarig, att följa med på förlägret, även det i Rio.


SIMSKOLA I SOMMAR

Under sommaren har vi sommarsimskola för barn mellan 4 och 8 år som ska lära sig simma. Simskolan hålls 35 min om dagen i två veckor, där vi på ett roligt och pedagogiskt sätt tränar på vattenvana och simkunnighet.
Läs mer och boka.


VI SÖKER SIMTRÄNARE

Gillar du simning och att jobba med människor? Vi växer och behöver fler glada och engagerade ledare på alla nivåer och i olika omfattning. För mer info om tjänsterna, skicka en kort presentation till kansli@sparvagensim.se


RIDDARFJÄRDS- SIMNINGEN 2016

Den 20 augusti är det dags för 37:e upplagan av Riddarfjärds-simningen - simtävlingen mitt i stan! Uppge Spårvägen så får du 25% rabatt på anmälnings-avgiften. Läs mer/anmälan.


Gilla Spårvägen Simförening påFacebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör dethär!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.