Trendspaning från Storefiller AB. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Imponerad av LAX

Los Angeles bjuder inte bara på bedrövlig trafik utan även fantastisk flygplatsinteriör.

LAX i Los Angeles är nog den mest moderna och vackra flygplats jag besökt. Inte undra på att renoveringsprogrammet har kostat många miljarder dollar. Med sina innovativa bildskärmslösningar, sin arkitektur och interiör så andas Tom Bradley Terminalen framtid. Vill man ha en komplett genomgång för att se vad flygplatsen har att erbjuda så klicka här för en rundtur annars kan ni bläddra neråt för att ta del av några godbitar. 


LEJONKUNGEN


Hermes går verkligen all-in med sitt afrikanska tema. Snyggt och kreativt. Savann-lyx.FOLLOW US ON INSTAGRAM


STOREFILLER ON INSTAGRAM

GREEN WALL


Snygg inramning på Fred Segal. I det här fallet är inte less more utan more är faktiskt more och snyggare. AMAZING SCREEN 1 (VIDEO)


LAX har nog världens häftigaste storbildsskärm. Klicka på bilden så får ni se videoklippet. 
LUTANDE PODIER


Burberry låter inte direkt accessoarer vila. Snygg balans med det lutande och det vågrätta. Häftiga projekt från Storefiller

X-RAY TAX FREE


Kreativt sätt att bygga ett skyltfönster för att visa vad man har att erbjuda. Fantastiska vikmallar!

AMAZING SCREEN 2 (VIDEO)


Motiv med allt från böljande undervattensvärldar till totempålar med lösa delar som snurrar på olika sätt i varje skärm. Väldigt imponerande. Missat några skyltfönsterspaningar? Klicka här!

OM STOREFILLER

Storefiller jobbar med att förverkliga sina kunders butiksvisioner när det gäller dekor, inredning, props och förbrukning. Vi arbetar idag med flertalet välkända varumärken och butikskedjor och kan erbjuda logistiklösningar till butiker över hela världen.

Välkommen att kontakta oss för ert nästa butiksprojekt.

Hälsningar,

Andreas Magnusson & Andreas Norlin