Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Läcköpaket

Cykelupplevelse

Läckö Slott är ett levande sagoslott med historiska praktsalar, sinnlig trädgård och naturskön omgivning. Vill du uppleva Läckö Slott och dess omgivningar kan du boka ett Läcköpaket. Det ingår övernattning, middag, fika samt inträde till både Läckö Slott och Vänermuseet. Läs mer om Läcköpaketet här!

Ett av de absolut trivsammaste sätten att ta sig runt på i Destination Läckö-Kinnekulle är på cykel. Här finns vägar, leder och upplevelser för alla sorters cyklister. Cykla längs slingriga småvägar och upptäck dina egna smultronställen, caféer och gårdsbutiker längs med vägen. Läs mer om cykelpaketet här!


Smaka på Läckö-Kinnekullebygden

Destination Läckö-Kinnekulle ligger mitt i ett bördigt landskap och här finns en stark mattradition baserad på lokala råvaror. Närodlat, omsorgsfull tillagning och kärlek till de goda smakerna utmärker de många restaurangerna och caféerna. Vill du uppleva några av dessa fantastiska smaker ska du boka ett Smaka på Läckö-Kinnekullebygdenpaket. Här får du äta mat på några av destinationens absolut bästa restauranger. Läs mer här!

Sommargatan Hällekis

Råda Ultra

Rörstrand - 290 år

Sommargatan Hällekis går av stapeln 4-6 juni. Hällekis öppnar då upp sitt samhälle med sina aktörer. Det blir ett fullspäckat program med barnaktiviteter, försäljning, utomhusbio i hamnen, uppträdanden och mycket mer. Läs mer här!

Den 4 juni är det dags för Råda Ultra som är en tävling där man kan välja om man vill springa, gå eller cykla i 1, 3 eller 6 timmar. Man väljer också om man vill tävla själv eller samla ihop ett gäng och tävla i lag. Läs mer om tävlingen här!

I år fyller Rörstrand 290 år och det firar Rörstrand Museum med jubileums- utställningen "Skål!". Den 13 juni är det invigning och på programmet står bland annat föreläsning av Frida Ramstedt, musik av Stefan Andersson, dans och mycket mer. Läs mer här!


Gör en Västgötatur i sommar

Under sommaren förvandlas Skaraborg till en fantastisk lekplats för stora och små. Gör din egen Västgötatur och besök Skandinaviens största vattenpark, ett sagoslott från 1200-talet, en superspännande fästning, en vindlande kanal och Sveriges bästa äventyrsbad. Med Västgötakortet får du fina erbjudanden på flera besöksmål i Skaraborg. Läs mer om Västgötaturen här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se