Trendspaning från Storefiller AB. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Skyltfönster från Marbella

Här kommer del 2 från Skyltfönsterspaningen i La Cañada, Marbella. Missade ni del 1 så finns en länk längre ner.

Det finns mycket bra shopping i Marbella. Har man en större plånbok så beger man sig 7 km från Marbellas stadskärna, via Golden Mile, till Puerto Banus. I Puerto Banus är en Porsche lika vanlig som en Volvo 240 i Skara och en båt i Puerto Banus hamn skulle enkelt ta upp hela småbåtshamnen i Lidköping. Bäst shopping finns det dock i Marbella i den stora shoppinggallerian La Cañada. Där finns många av de bästa butikerna representerade. Så följ med in på en tur i La Cañada bland lokalabefolkning och turister. 


INOMHUSPALMEtt enkelt sätt att undvika ångest över att komma hem till uttorkade växter är att helt enkelt inte köpa riktiga växter och sen koppla in de "inte så äkta" växterna i väggen med en sladd.


FOLLOW US ON INSTAGRAM


STOREFILLER ON INSTAGRAM

LÅDVÄGGENOm man säljer accessoarer så kan det vara praktiskt att bygga en vägg med lådor. Men, ljussätningen kunde man ägnat lite mer tid åt. MEDVINDMarks & Spencer har vind i seglen.


fragaoss@storefiller.se

ÅNGSTRYKNING KANSKE?Det var länge sen det var inne med skrynkliga skjortor, men det har aldrig varit inne med skrynkliga gardiner i skyltfönster. Som vi brukar säga: "Dyra gardiner förtjänar en rejäl ångstrykning!".


GRÖNT ÄR DET NYA LILAFörutom alla flaskor som täcker innertaket på Desigual så har man byggt ett snyggt och stilrent skyltfönster som är byggt utifrån den dekorativa väggamuletten. 


Fantastiska vikmallar!

STILRENA UTERQÜEEn relativt blygsam display för att vara Uterqüe. Snyggt och stilrent - som vanligt. 


Häftiga projekt från Storefiller

WHITE WALL & GREEN PLANTSVit tegelvägg, brunt golvtegel och en massa gröna växter. Sen får vi inte glömma de vackra motiven som hänger på väggen och för tankarna till Linnés skisser från sina resor i Sverige. 


FLER TRÄPODIER ..Det ska vara lite "rough" när det gäller podier i år. Pull & Bear använde sig av obehandlade trälådor och som ni ser verkar det vara en sommartrend.


UNG & FÄRGGLADSpringfield är som alltid väldigt ungdomlig och färgglad i sin skylt. Än en gång är det obehandlade trälådor som podier och man har skapat ordet "YOU" på ett kreativt sätt. 


Missat några skyltfönsterspaningar? Klicka här!


OM STOREFILLER

Storefiller jobbar med att förverkliga sina kunders butiksvisioner när det gäller dekor, inredning, props och förbrukning. Vi arbetar idag med flertalet välkända varumärken och butikskedjor och kan erbjuda logistiklösningar till butiker över hela världen.

Välkommen att kontakta oss för ert nästa butiksprojekt.

Hälsningar,

Andreas Magnusson & Andreas Norlin