Trendspaning från Storefiller AB. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Skyltfönster från Marbella

Marbella bjöd på molnigt väder i veckan som var och då passade det bra att besöka La Cañada. 

Det finns mycket bra shopping i Marbella. Har man en större plånbok så beger man sig 7 km från Marbellas stadskärna, via Golden Mile, till Puerto Banus. I Puerto Banus är en Porsche lika vanlig som en Volvo 240 i Skara och en båt i Puerto Banus hamn skulle enkelt ta upp hela småbåtshamnen i Lidköping. Bäst shopping finns det dock i Marbella i den stora shoppinggallerian La Cañada. Där finns många av de bästa butikerna representerade. Så följ med in på en tur i La Cañada bland lokalabefolkning och turister. 


TUSEN & EN NATT - ALL IN!Ibland fastnar man helt enkelt för ett mönster och då måste man verkligen ha det på golv, väggar och tyg. 


SOLFJÄDER I VITTPodier och väggar med sträv struktur och vackra stilrena figurativa solfjädrar.


SNURRIGA TRÄLÅDORRoterande skyltdockor i podier som påminner om äppellådor. I vår är det obearbetade träytor som gäller. 


LIGHT BOX DELUXEZara bygger vidare på sin trappkonstruktion och låter ljuslådor i olika höjder skapa dynamik och bygger en pelare i bakgrunden.


fragaoss@storefiller.se

HITTA NEMOHar man inget akvarium hemma så kan man skapa en illusion av ett riktigt stort akvarium i skyltfönstret. 


PUMP UP THE JAMNär högtalare bara blir mindre och mindre så bidrar Pepe Jeans med lite motvikt och visar hur skönt det var en gång i tiden när högtalarna var enorma. Man fick klämma sig in i sitt minimala pojkrum bara för att man var tvungen att få plats med två bjässar som man ändå inte fick spela högt på. Högtalarna är kartonger med tryck.BIG BROTHERDitt alldeles egna vardagsrum i köpcentret står Massimo Dutti för. Homestyling med mattor, gardiner och möbler.  


BIGGER IS BETTER!Visual Merchandiser tips!
Om man får idétorka någon gång så ta alltid fram "enorma-varumärkesskylten"-förslaget och argumentera för hur lätt kunderna nu kommer att hitta till butiken. 


FOLLOW US ON INSTAGRAM


STOREFILLER ON INSTAGRAM

SMÅ MEDELMed små medel kan man skapa uppmärksamhet med blå masker. Ekonomiskt och smart. I höst kommer de att addera vita mössor för att smurfa till det lite extra. 


Missat några skyltfönsterspaningar? Klicka här!

OM STOREFILLER

Storefiller jobbar med att förverkliga sina kunders butiksvisioner när det gäller dekor, inredning, props och förbrukning. Vi arbetar idag med flertalet välkända varumärken och butikskedjor och kan erbjuda logistiklösningar till butiker över hela världen.

Välkommen att kontakta oss för ert nästa butiksprojekt.

Hälsningar,

Andreas Magnusson & Andreas Norlin