Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sköna maj välkommen! Bland kurserna hos oss just nu hittar du en skön blandning av akvarell, örtagård, röjsågning och biodling. Håll tillgodo! 


Skapa en örtagård

Med en egen örtagård kan du sätta smak på varje måltid och ger samtidigt fjärilar, humlor och bin en fristad i din trädgård.

Ekoplantan Torsås 29 maj

 


Inspirationskvällar röjsåg

Kom till våra inspirationskvällar för röjning i Hultsfred och Vimmerby. Det kommer att handla om stamval, teknik och filning. Vi finns på plats med information om höstens kurser i röjsåg.  

Läs mer här


Högsäsong och vinterodling i växthuset

En praktisk och jordnära kurs för dig som vill odla mer i ditt växthus och för dig som går i växthustankar. Vi lär oss hur man odlar för att kunna skörda grönsaker året runt, utan extra värme eller ljus. Start  juli.

Läs mer här


Biodling i praktiken

Vill du lära dig hur ett bisamhälle fungerar i praktiken? 

Biodling i praktiken Mönsterås

Biodling i praktiken Oskarshamn

Biodling i praktiken Högsby


Workshop akvarell

Kom och få inspiration till ditt skapande! Du som är nybörjare får hjälp med teknikerna från grunden, materialval, färgblandning och penselteknik.Du som målat tidigare får råd och hjälp med att utveckla och förnya ditt måleri. Vid fint väder målar vi utomhus.  

Workshop Mönsterås


Är du vår nya cirkelledare?

Just nu planerar vi höstens kurser och cirklar i Kalmar län. Kanske har du kunskap som du vill dela med dig av? Hör av dig till oss! 

Våra lokala kontor


instagramfacebook

Studieförbundet Vuxenskolan Kalmar län
0771-20 20 70 - kalmarlan@sv.se - sv.se/kalmarlan

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är deltagare hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.