Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hälsan högst upp.

Något stort har hänt, den perfekta lokalen har uppenbarat sig och jag har hittat fina kollegor, Susanne och Josefin, att arbeta  med. Lokalen går under namnet "Hälsan högst upp" och ligger just högst upp på Sperlingsgatan 5 I Halnstad.

Vi har en förhoppning att Hälsan högst upp kommer bli en oas i Halmstad där folk kan känna sig välkomna oavsett det är för ett träningspass, en massage, en kopp te eller kanske en amningspaus. Vi inbjuder till en lugn stund med fokus på välbefinnande och gemenskap.


Teamet.

Jennie Dalsmark

Jennie heter jag och driver företaget SamaMama sedan december 2013. Jag är barnmorska, yogalärare, Magplasket-instruktör och certifierad MammaMage-tränare. Jag brinner för att uppmuntra och hjälpa andra människor förstå sin potential. Jag älskar mina jobb och alla fantastiska möten det medför, både på och jämte yogamattan. Drömmen om en egen lokal har successivt växt fram och jag kunde inte vara gladare att Susanne och Josefin vill hoppa på detta äventyr med mig. Det kommer bli grymt och jag hoppas Du vill uppleva det med mig!

Susanne Åkesson

Jag är en idrottsnörd ;) som har hållt på med idrott hela mitt liv och dessutom arbetat som idrottslärare sedan 1999. Jag är i grunden friskvårdskonsulent och har läst vidare till massör. Jag hade turen att bli gravid 2012 och under den tiden växte mitt intresse för vad som händer i kroppen just under en graviditet. Därför vidareutbildade jag mig till terapeutisk gravidmassör. Sedan ledde det mig vidare till att utbilda mig till MammaMagetränare. Jag håller även på att utbilda mig inom motorik och mental träning för barn.

Josefin Klasson

Josefin heter jag. Älskar att le och har oftast nära till skratt. Har en stor passion för sneakers men minst lika stor passion för yoga. Hittade in på riktigt i yogan för ca. 6 årsen. När jag säger på riktigt menar jag att det var då jag hittade min grej, min yoga och vad som fick mig att må bra på mattan.

Det jag vill förmedla till dig på mattan är att DU är bra precis som du är. Att yoga är en dagsform och att man måste vara lyhörd och lyssna av vad kroppen ger för signaler varje gång man rullar fram sin matta. Att visa kroppen respekt och utgå därifrån. Mina yoga är lekfull och full av misstag. En härligt blandning mellan hathayoga och globalyoga. Där andning möter rörelse. Där rörelse möter tanke. Jag hoppas att vi ses på mattan!

 

Föda utan rädsla

Jag har fått önskemål om att bjuda in någon att hålla en Föda utan rädsla-kurs. Nu råkar det vara så att jag faktiskt har en vän som håller i såna kurser. Hon kan tänka sig att komma till Halmstad antingen 160528 eller 160614 mellan klockan 16-20 till en kostnad av 1195kr/par. Det behövs ett visst antal par så sprid gärna informationen vidare och skicka in din anmälan och önskemål om dag till info@samamama.se.

 


SommarYoga

Från och med Söndagen 160724 blir det sommaryoga på Laxön både för Gravida och Alla andra. Välkomna att göra mig sällskap!
ParYoga

Vill Du tillsammans med din partner eller vän få verktyg att ta med dig under förlossningen? Vill du få en stund av närhet, tillitsövningar och paryoga? Anmäl dig då till en workshop i förlossningsförberedande paryoga.

Datum och tid: 160528 klockan 14.00-16.00.


Hälsans MammaTräning

Susanne kommer starta upp Hälsans mammaträning - barnvagnsträning 160614 i Laholm och 160616 i Halmstad. Ta med ditt lilla barn och följ med! Anmälan sker till Susanne på telefonnummer 0701-712596.

Förhoppningvis blir det både tisdagar och torsdagar från 160802 om intresse finns.
facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter