Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sju nya destinationer

Från och med den 19:e maj kan du resa till många nya härliga destinationer med det isländska flygbolaget WOW air från Västerås flygplats.

REYKJAVIK
Upplev Island – en av världens mest unika öar. Kombinera fantastiska naturupplevelser med konst, arkitektur och ett äventyrligt nöjesliv i Reykjavik. Reykjavik är en vacker stad vid havet, omgiven av berg och med massor av spännande saker att göra. Besök den gamla hamnen, nära stadskärnan, där du kan åka på valspaning eller slå dig ner på ett café eller en restaurang och bara spana på människor.

San Francisco
Njut av spektakulärt sceneri och enastående arkitektur i USA's IT-mecka San Francisco.

SAN FRANCISCO
Flyg till USA’s IT-mecka. Ta en spårvagn över de böljande kullarna i San Francisco och njut av spektakulärt sceneri, enastående arkitektur och karaktäristiska kvarter. Makalösa San Francisco är en av de mest vibrerande och livliga städerna i världen. Kom hungrig! Låt gommen njuta i detta matparadis och skölj ner alltihop med en skvätt soligt kaliforniskt vin.

LOS ANGELES
Upplev USA’s film- och modemecka – där solen alltid skiner. Det trendiga och progressiva Los Angeles är själva hjärtat i södra Kalifornien och atmosfären är avslappnad. I denna fantastiska stad bor några av världens största stjärnor, så det är bäst att du är beredd med kameran eftersom du aldrig riktigt vet vem du kan råka möta. Staden omges av berg på tre sidor och har ett subtropiskt medelhavsklimat.

Toronto
Besök berömda restauranger, ta del av ett vibrerande nattliv och träffa supervänliga kanadensare i Toronto.

TORONTO
Upplev Kanadas största stad. Besök de spektakulära Niagarafallen och de omkringliggande vindistrikten.
Toronto är en kulturell smältdegel och en hipp stad där det alltid händer någonting. Här hittar du berömda restauranger, ett vibrerande nattliv, supervänliga kanadensare och självklart hockey. Vill du åka skidor så tar du dig enkelt med bil till Blue Mountain ski resort – en resa på knappt två timmar. Det går också att hoppa på en shuttlebuss för att komma till skidorten.

MONTREAL
Montréal är en charmerande kulturell stad som ofta har fått smeknamnet La Belle Ville eller den Vackra staden. Det här är en plats som kan skryta med världskänd design, intressanta festivaler, ett lockande konstliv, ett roligt nattliv och såklart hockey. Montréal är en av Nordamerikas mest spännande städer. Drygt 1,5 timmes bilresa bort ligger Mount Tremblant ski and golf resort, för dig som är skid- eller golfintresserad. Du kan även ta dig dit med shuttlebuss.

BOSTON
Den mest europeiska storstaden i USA, Boston, ligger på landets östkust norr om New York. Boston är ett livligt och kosmopolitiskt center men också en stad genomsyrad av den gamla världens atmosfär. Staden är en blandning av stora konstmuseer, livliga trottoarkaféer, sofistikerade restauranger och shopping.

WASHINGTON D.C.
Bekanta dig med USA:s historia och njut av denna enastående stad. Historia skapas och bevaras i USA:s huvudstad, Washington D.C. Den vackra staden är berömd för Vita huset, Lincolnmonumentet och andra historiskt viktiga platser, men erbjuder också fantastiska restauranger, bra shoppingområden och ett pulserande nattliv. WOW air flyger till BWI, Baltimore Washington International, så du kan också ta en titt på sevärdheterna i staden Baltimore.

Boka på: wowair.se

Nyhetsbrev nr 1 2016

Du läser nu det allra första numret av Stockholm-Västerås flygplats digitala nyhetsbrev. Vi vill passa på att berätta att vi i vår lanserar vår nya webbplats. Vårt mål är tydligare information och enklare navigering.


Nytt flygbolag

Även i sommar blir det enkelt att ta sig till Gotland, för såväl besökare till Almedalsveckan som semesterfirare som vill tillbringa några dagar på denna vackra ö. Flygbolaget Nextjet flyger dagligen från Västerås till Visby den 3 juli–8 juli. Flygtiden är endast 40 minuter.

Boka på: nextjet.se

Almedalen
Flygresan till Visby och Almedalen tar bara 40 minuter.

Turkisk riviera

Antalya är en typisk turkisk storstad. Här blir turisterna en del av det turkiska vardagslivet och här kombineras sol- och badsemestern med både kultur och nöjen. Flyg med Detur direkt från Västerås flygplats.

Boka på: detur.se


Flyg reguljärt

Oavsett om du vill uppleva storstadens puls eller sola och bada. Ryanair tar dig från Västerås flygplats till trendiga London, fantastiska Alicante och underbara Malaga.

Boka på: ryanair.com

Alicante
I Alicante finns allt du kan förvänta dig av en storstad, kryddat med en mängd fantastiska stränder.

World cup

Upplev världens mest prestigefyllda hockeyturnering, World cup, live i Toronto i september. Världens bästa hockeyspelare är såklart på plats. Flyg med WOW air från Västerås flygplats till Toronto.

Boka flygbiljett på: wowair.se


Stockholm-Västerås internationella flygplats – närmre än du anar!

Stockholm-Västerås flygplats (VST) ligger vid E18, cirka 5 km öster om Västerås centrum, med reguljär trafik till London, Alicante och Malaga samt charter till Turkiet. Här finns restaurang, bar och shop.

Avståndet med Flygbussar/Airport Coaches från Stockholm C är cirka 70 minuter. Tåg med SJ från Stockholm C, via Sundbyberg, Bålsta och Enköping tar 60 min, sedan smidigt med shuttlebuss nr 3 (ingår i SJ-priset) till flygplatsen från Västerås C. Tåg från hela Bergslagen via Västerås C och shuttlebuss nr 3 som avgår var 10:e minut hela dagen. För den som väljer att ta bilen till flygplatsen finns kort- och långtidsparkering på mycket nära gångavstånd till terminalen till förmånliga priser. Mer info finns på vst.nu

Välkommen till Stockholm-Västerås flygplats!

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Stockholm-Västerås flygplats, klicka här.

Sent with Get a Newsletter