Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? .Se det i webbläsaren

Vårsolen strålar, liksom Kristinas Scrapbooking som nu har flyttat till större lokaler!

Flytten har tagit mycket tid och kaft, men nu njuter vi av större kvadratmeter och våra produkter sträcker ut sig på lagerhyllorna precis som vårblommorna utanför fönstret! Vi planerar att fördubbla sortimentet det här året, och tar gärna emot tips på vad just DU skulle vilja se i nyhetskategorierna!

Nyheter från välkända märken!

Kaisercrafts söta vårkollektion ”Cottage Rose” är en lantlig serie med blommor, fjärilar och slitna bakgrundsmönster i äkta shabby chic-stil. En lovande serie till bl.a. handgjorda födelsedagskort och album layouter.

Nya dies från Spellbinder med vackra motiv, perfekt till student och skolavslutningar!

Surfa in på hemsidan för att se alla 85 olika Spellbinder dies vi har i sortimentet!

Upptäck Finnabair Mica Powder från Prima Marketing!

Nytt hos oss! Mica-pulver är ett mjukt, skimrande färgpigment som kan blandas med, i princip, alla sorts medium, t.ex. gesso, gelé, modeling paste mm. Mica pulver kan också blandas ut i vatten och sprayas som mist, eller blandas i genomskinligt embossing pulver.

youtube

Sandy Clay - Levande sand

Låt barnen bygga fantasifulla världar av sand inomhus. Konsistensen är mjuk och enkel att modellera med, även till mer detaljerade byggen och figurer. Den torkar inte ut och kladdar inte! Dessutom finns en mängd olika tillbehör, som t.ex. formar av slott och borgar. 

Fler modeller på hemsidan! Klicka på bilderna!

Fimolera till riktigt bra pris!

Så frukt-ansvärt gulligt!

Vem älskar inte miniatyrer!? Med den klassiska Fimo-leran är allt möjligt! Skapa dina favoriter i denna mjuka modellera som härdar i ugnen! Lacka med Fimos klarlack för att få glans och lyster i dina figurer!

Kladdfri Foam Clay med glitter-effekt!En lufttorkande lera med små, små frigolit-kulor som inte kladdar! En riktgit gosig lera som kan kavlas tunnt, torkas och sedan stansas i, för att få ut olika figurer!

Fler modeller på hemsidan! Klicka på bilderna!

Fler modeller på hemsidan! Klicka på bilderna!

Kristinas Scrapbooking REA

Surfa in på bloggen och se vad våra duktiga DT-tjejer har pysslat med senaste tiden! Nya inlägg varje dag!

Bli Guldkund hos Kristinas Scrapbooking och få 10% rabatt
på hela vårt sortiment under ett års tid!

facebook

Följ oss på Facebook för att inte missa fler nyheter!

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel/felskrivningar i nyhetsbrevet!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.