Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

2-årsbesiktning

Styrelsen inväntar besked från besiktningsman.se med besiktningsrapporter, samt meddelande från Skanska med tidsplan för åtgärdar av konstaterade fel. Ni boenden ska kunna begära ut besiktningsprotokoll för er lägenhet från styrelsen.

Styrelseledamöter och suppleanter sökes

Vi är i behov av nya styrelseledamöter. Vi letar särskilt efter någon med ekonomibakgrund resp. ett sinne för siffror, samt någon som vill hjälpa oss med hemsidan och nyhetsbrevet. Alla intresserade är dock välkomna! Kom och möt oss på gården den 22 maj då styrelsen grillar korv åt alla i föreningen. Vi berättar gärna mer om vad styrelsearbetet innebär.

Vill du vara med och påverka ditt boende, anmäl dig gärna via admin@silverdalskulle.se. En mandatperiod är ett år.

Brandvarnare

Brandvarnare i lägenheten får vid inget tillfälle monteras ner! Om den piper när den inte ska, felanmäl den hos Skanska och begär ut en ny.

MC-platser

Föreningen undersöker möjligheten till att hyra ut MC-platser i garaget. Vid intresse kontakta gärna  fastighet@silverdalskulle.se.

Trivsel

GRILL - Tänk på att det endast är tillåtet med el- och gasolgrill på balkongen/uteplatsen. Har man kolgrill, får man grilla på gården en bit ifrån husen.
RÖKNING – Det är förbjudet att kasta ner fimpar från balkongen. Använd gärna en stängd askkopp och ta in koppen så att fimparna inte blåser ner från balkongen.
TVÄTT/MUSIK – Ingen tvätt, hög musik eller liknande efter kl 22.

Styrelsemöte

11 maj kl 19

I styrelserummet

Grillning

22 maj kl 14-16

På innergården

Årstämma

1 juni kl 19

I Sollentuna bibliotek


Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter