Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej

Vår nya hemsida är äntligen klar att lanseras - propublik.se

En ovanlig hemsida eftersom den fokuserar på att hjälpa och enkelt åskådliggöra möjligheterna med ProPublik, inte att sälja.

Sälja, det ska ju ni göra.

Förhoppningsvis med hjälp av ProPublik.

ProPublik är ett skräddarsytt order- & säljsystem för den som är ansvarig för budget och publik oavsett evenemang. Det är mycket lätthanterligt och ett komplement till biljettsystemet för de stora arrangörerna och en komplett lösning för de små och medelstora.

ProPublik är uppdelat i två olika huvudfunktioner;

  • Internorder med fakturering och potthantering som förenklar och effektiviserar hanteringen av alla ordrar som kansliet hanterar.
  • Externa bokningssidor med betallösning.

ProPublik är skapat för att vem som helst snabbt och enkelt ska kunna skapa en websida med möjlighet att köpa produkter, bli medlem eller anmäla sig till t.ex en nätverksträff.

Är det möjligt?

Svar JA!

ProPublik ger er nya möjligheter och mindre administration!

Här är några exempel på hur våra befintliga kunder använder det, och hur en länk kan se ut, klicka på länkarna nedan:

Kontakta oss så berättar vi mer och visar gärna hur snabbt och enkelt ni kan komma igång och hantera era bokningar, ring Janne på 0707 50 70 64 eller Nina på 0708 78 15 87, eller maila oss på sales@propublik.se


Så gör ett besök på www.propublik.se där du enkelt får en inblick i hur order- och säljsystemet ProPublik fungerar och hur användarvänligt det är.

Med vänliga hälsningar

 

Janne Ednertz

+46(0)707 50 70 64

jan.ednertz@propublik.se

www.propublik.se

www.attendance2.com

VD och grundare A2

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.