Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nytt från Novasell april 2016

Hej ##firstname##!

Just när körsbärsträden blommar här i Göteborg, handlar det här brevet om hösten. Ja, inte hösten i sig, utan höstens stora nyhet!

Kunder har frågat efter utbildningar, när en eller två vill gå, inte en hel grupp. Lite längre ner i brevet hittar du dem.


Sälj nyttan, inte prylen!

Först lite nyttigt om nytta. Köper du en säljbok för att den har bra papperskvalitet eller för att den hjälper dig att sälja mer?

Svaret är givet, eller hur. Det är vilken nytta du har av det du köper som avgör. Vad är nyttan med det du säljer?


Nytt! Gå en öppen utbildning i höst!

Till hösten blir det nystart på öppna utbildningar i Novasells regi. Nyttan med våra utbildningar är att du (eller dina medarbetare) kommer att sälja mer och få nöjdare kunder.

En öppen utbildning är perfekt för dig som vill gå kurs ihop med likasinnade från andra företag och branscher. Antingen för att du jobbar i ett litet företag, eller för att du gillar att få impulser utifrån.

I höst går två utbildningar:

Personlig försäljning B2B

2 dagar för dig som säljer till företag genom personliga besök och vill sälja mer. I kursen ingår en personlig DISC-analys och en drivkraftsanalys samt 1 timme individuell uppföljning.

Kursdatum:
31 augusti + 7 september 2016 eller
17 + 24 oktober 2016

Service och kundkommunikation på telefon

1 dag + 1 timme för dig som jobbar i support eller kundservice och är ett av företaget viktiga ansikten utåt. En positiv attityd, professionellt bemötande och ett säljande förhållningssätt ger nöjda kunder.

Kursdatum:
12 september 2016 eller
11 november 2016


Välkommen att höra av dig!

 

Jag utbildar, föreläser och är rådgivare
- alltid med kundens mål i sikte.

Vi hörs!

 

Hälsningar

Ingrid Alestig


facebooktwitterlinkedin

© Ingrid Alestig, Novasell AB. Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till en vän eller kollega! Du kan också citera eller kopiera texter, ange då Ingrid Alestig, Novasell som källa.

Ska du byta e-postadress? Ändra här
Vill du avsluta din prenumeration?
 Klicka här.