Nyhetsbrev med senaste nytt från SteelTech. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SteelTech lanserar nya produkter

Automatisk diskinlämningsbänk med integrerad drivstation

Det sista som planeras i ett nytt kök är oftast diskrummet – och väldigt många gånger blir det alldeles för litet. Med SteelTechs nya integrerade diskinlämningsbänk sparas värdefull...

Läs mer >>

Typhoon fördiskmaskin

SteelTech Typhoon är vår nya fördiskmaskin i rakt utförande- och med hörnlayout. Med denna maskin minskas vattenförbrukningen med
75 % jämfört med manuell spolning. Använder du dessutom vårt pumpkit
för att ta till vara vattnet från...

Läs mer >>


SteelTech Service går på offensiven

Utöver det att vara en av Europas ledande specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri har vi också ett komplett serviceerbjudande med tillhörande reservdelar för all slags utrustning inom storkök – allt under varumärket SteelTech Service.

Läs mer >>


SteelTech på GastroNord

På årets upplaga av GastroNord, som äger rum på Stockholmsmässan 26-29 april, kommer SteelTech att tillsammans med Electrolux visa upp och prata kokgrytor och transportsystem i monter A21:30. Vi kommer också att vara representerade tillsammans med iPinium i monter A07:40.

Läs mer >>


SteelTech i Alingsås AB • Lärkvägen 4 • 441 40 Alingsås • Sweden
Tel: +46 (0)322-66 89 30 • Fax: +46 (0)322-108 70
www.steeltech.se • marknad@steeltech.se

youtube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.