Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Dags att sätta igång ett nytt liv? En terapi och utbildning som förändrar.

Att läsa psykologi lär en inte alltid hur man lever den. Hos oss blir teorier något man kan använda i praktiken, i din vardag, i dina relationer och hos dig själv. 


Röster från de som gått utbildningen.

"Utbildningen har inte bara förändrat mig, det har förändrat min omgivning också. Nu när jag lärt mig sätta gränser och förstå mig själv på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare så har det gett ringar på vattnet. Mina barn står upp för sig mer och tar för sig mer av livet än förut och min man är så glad att jag blivit mer självständig och tryggare i mig själv. Vänner, syskon och mina föräldrar har också märkt av förändringen i mig och många av dem har börjat förstå sina egna iscensättningar. Detta har skapat mycket nytta för många runt omkring mig. Så om man vill förändra sin omgivning är det all ide att börja med sig själv, och utbildningen ger dig verktygen att göra det."
Annelie

 

"Aldrig hade jag kunna föreställa mig hur mycket jag skulle komma underfund med om mig själv samtidigt som jag fått en hel utbildning och ett helt nytt yrke!"
Nina

 

"Första året, då vi läste regressionsterapi, var egentligen det året jag var minst intresserad av men som gav mig och mina kurskamrater otroligt mycket. De djupa insikterna vi fick om främst oss själva men också förståelsen för de andras livsresa kommer alltid att vara starka minnen för mig."
Linda


14 april 2016

 Platser kvar i vårens grupp. Dessa datum träffas vi under året. 

14-17 april, 26-29 maj, 20-23 augusti, 1-4 september, 17-20 november

 mer info om kursstarter och utbildningen

 


Välkomna till Akademin för SER terapi

Dunkärrsgatan 2, 256 57 Ramlösa          

Tfn: 042-21 36 00

info@serterapi.se

www.serterapi.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.