Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Vårrundanpaket

Upplev Vänern

Första helgen i maj är det fest på Kinnekulle. Då öppnar nämligen aktörerna upp sina verksamheter så du kan komma och titta. Det finns två varianter på Vårrundanpaketet. Det ena är med biljett till en konsert med West of Eden och det andra är med måltidsäventyr på Forshems gästgivaregård. Läs mer här!

Vänern, vårt enorma innanhav, är en fantastisk resurs som ger oss härliga bad, orörda naturhamnar och ett spännande fiske. I detta paket kan du välja om du vill åka ut för att fiska eller åka på en skärgårdstur och uppleva den underbara Vänerskärgården. Läs mer här!


Boka biljetter

Det händer otroligt mycket i Destination Läckö-Kinnekulle och vi säljer biljetter till en hel del. Bland annat till Läckö Slottsopera "Det går an", Sommarfarsen på Närebo "Dopp i spa´t", Dansfesten i Lidköping, Boxningsgalan i Lidköping, Vårrundekonserten och mycket mer. De flesta biljetterna hittar du här medans några behöver du ringa och boka på 0510-200 20 eller göra ett besök i turistbyrån.


Geocachevent

Dansfesten

För tredje året i rad slår Destination Läckö-Kinnekulle upp sina portar för geocachare från hela världen helgen 22-24 april. Det blir föreläsningar, geocachsläpp, unika upplevelser, marknad och after caching. Läs mer här!

22-23 april är det dansfest i Lidköping. Kom och dansa till kända band som Sannex, Blender, Framed, Larsz Kristerz och Matz Bladhs. På två scener finns det alltid någon låt som passar dig. Läs mer här!


Glad Påsk!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset

531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se