Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det händer Hemma hos Martha & Anders

Välkommen att ta del av vårt sökande efter lösningar att skapa en hållbar framtid. Vi bjuder in till möten, retreater och kurser som vi hoppas ska inspirera andra att göra sin egen resa och sina egna val. Kunskap som når hjärtat leder till handling, sägs det. Så är det för oss.


Utbildningen är ett-årig med fem träffar, varav träffarna två, tre och fyra är hos oss i Tiveden.

Utbildning i ekopsykologi

För första gången i Sverige erbjuds nu en längre sammanhållen utbildning i ekopsykologi. Utbildningen “Jorden är själens hem” är en inbjudan till en genomgripande inre resa, där du på djupet både lär känna dig själv och den omvärld du står i relation till. 
Läs mer.


Retreat för kvinnor 11-15/8

På vandring med Moder Jord Retreaten vänder sig till Dig, som under tystnad och med stilla, gemen-samma aktiviteter vill skapa tillit i din relation till Dig själv. Retreaten leds av Gunilla Åkerberg.  Läs mer.

Naturyoga-retreat 28/4-1/5

Välkommen till fyra dagar fyllda av yoga, meditation, matlagning under medveten närvaro, tysta vandringar i orörd natur och glädjefylld gemen-skap. 

Retreaten leds av Jessica Lilo, grun-dare av Naturyoga, en metod för att levandegöra det stora ekologiska sammanhang som vi människor är en del av. Läs mer.


Pubkväll med Christy O'Leary & the Bagari-Hayes Project

Lördagen 21 maj kl 18-23

Det blir pop & rock medChristy O’Leary & the Bagari-Hayes Project. Mycket ”peace, love & understanding” och Beatles- och sextiotalsvibbar. Öl, vin, cider och mat serveras. Musiken börjar kl 19. Inträde: 100 krLäs mer.

Vill du boka boende? Ring eller mejla, martha@marthaochanders.se, 0762090945.

Vandra & bo i Tiveden

Nära Tivedens nationalpark med vandring i orörd och vild natur, bor du helt ekologiskt på vår gård. Vi er-bjuder boende med självhushåll   15/4-31/10. Ta med familjen eller kompisarna. Boka här.


Öppen meditation

Sista måndagen i månaden kl 19 bjuder vi in till öppen meditation, som Anna Bergström leder. Pris:50 kr. Ekofika finns till självkostnadspris.


Datum vår & sommar 2016:

25/4, 30/5, 27/6, 25/7 och 29/8. 


Besök gärna vår hemsida, www.marthaochanders.se och följ oss på Facebook.


© Hemma hos Martha & Anders | martha@marthaochanders.se| www.marthaochanders.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.