Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhetsbrev 2 - Ny styrelse 2016


Dags för Påsklovskollo!

Snart kör vi igång årets Påsklovskollo! Kollot hålls mellan den 29 mars och den 1 april. Det finns endast några få platser kvar - så anmäl nu! Sista dag för anmälan är den 22 mars.

Påsklovskollot är en vecka fylld med simning, bollekar, bowling, livräddning, märkestagning och mycket annat för barn mellan 7 och 12 år som kan simma minst 50 meter på djupt vatten. 
Läs mer och boka plats här!


Ny styrelse efter årsmötet

Den 9 mars hölls Spårvägen Simförenings årsmöte. Styrelsen utgörs nu av:

Ensio Andersson (ordf.)
Stefan Lönngren
Karin Styrman
Magnus Sundqvist
Sofia Malmring
Erik Thunberg
Thord Hagmansson
Niklas Wikman
Sonia Hantman (ny)
Kristina Alexandersson (ny)


Platssläpp till intensivkurser i maj

Nu är platserna släppta till våra uppskattade intensivkurser!

Intensivkurserna hålls i maj under v.18-20 i Nälsta- och Vällingbybadet. Intensiven innebär att barnen simmar flera gånger i veckan (tisdag, torsdag och söndag) under en treveckorsperiod. Vi ha nivåer från nybörjare, till de som vill träna mer teknik och simkunnighet innan sommaren!

Ålder: för barn födda 2011 och äldre
Kursperiod: 3/5-22/5 2016 (uppehåll den 5/5)
Nivåer: från Baddaren upp till Medley
Kostnad: 950kr

Läs mer och boka plats på vår bokningssida.


Vårens och sommarens aktiviteter

Påsklovskollo 29 mars - 1 april
Dagkollo för barn mellan 7 och 12 år. Boka här!

Swim Open Stockholm 30 mars - 2 april
En stor internationell kvalifikationstävling till EM och OS som kommer att äga rum i 50 metersbassängen på Eriksdalsbadet. Vi är medarrangörer! Swim Opens hemsida.

Terminsavslutning v.16-17
Den ordinarie breddverksamheten har de sista simtillfällena i slutet av april. Helggrupperna slutar v.16 och resterande grupper v.17.

Intensivkurs v.18-20
Vi håller intensivkurser under en treveckorsperiod i maj för alla breddnivåer. Från Baddaren till Medley. Läs mer och boka.

Sommarsimskola  
Vi arrangerar sommarsimskola hela sommaren. Aktuella datum och information om anmälan kommer att finnas på vår hemsida inom kort.

Familjebostäder & Svenska Bostäder
Vi har simskola tillsammans med Svenska Bostäder och Familjebostäder för deras hyresgäster till rabatterat pris. Läs mer.

Höstterminen 2016
Vår höstterminsverksamhet startar upp i slutet av augusti. Anmälan till HT16 öppnar i slutet av maj/början av juni.Simträning för vuxna

För vuxna har vi nybörjarcrawl på söndagar kl. 8:00-9:30 i Nälstabadet. Läs mer!


Jobba som simtränare!

Vi är alltid på jakt efter duktiga simtränare! Vi söker dig som vill jobba extra med simundervisning. Ett jobb som utvecklar dina kunskaper bl.a. inom ledarskap, träning och hälsa och vilket kan vara till fördel att ha på sitt CV. För mer information maila: kansli@sparvagensim.se


Vatten ger energi

E.ON och Svenska Simförbundet har ett samarbete kallat Vatten ger energi. Syftet är att få fler att välja 100 procent förnybar el och samtidigt stötta svensk simidrott.

Teckna nytt eller förnya ditt elavtal med E.ON för förmånliga och rabatterade elkostnader samtidigt som du stöttar Spårvägen Simförening. Läs mer!


Gilla Spårvägen Simförening på Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.