Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Hälsostärkande förändringar

Under året som gått har jag lagt till några hälsostärkande förändringar, som egentligen inte inneburit någon större ansträngning och inte heller varit särskilt svåra att upprätthålla. Men ändå... döm om min förvåning när jag nyss räknade ihop till ett 20-tal förändringar!

Jag har fått förfrågningar om recept, råd och tips på de saker jag förändrat och tänker därför presentera dessa då och då i mina nyhetsbrev. Här kommer det första!

Golden Milk

Bilde visar min numera stående kvälls-dryck, Golden Milk. Den består av en krämig pasta gjord av gurkmeja och vatten som man blandar med kokosolja, kryddor och mandelmjölk. Mycket gott, och mycket nyttigt! Och enkelt!

Gurkmejan innehåller curcumin som bl a har mycket kraftiga inflammations-hämmande egenskaper.

Jag brukar också ta en klick av pastan och lägga i mina juicer, grytor eller soppor, för att få i mig lite extra av gurkmejans hälsostärkande effekter. Var noga med att ta i svartpeppar som förhöjer gurkmejans egenskaper.

Recept på Golden Milk Här!

Läs mer om Gurkmeja här!Det är med stor tacksamhet och glädje
jag kan berätta att jag från och med kommande helg påbörjar jag min utbildning till lärare i Klassisk Bindvävsmassage, Manuell Lymfdränage och Djupgående Cirkulations-massage!

Det har länge varit min önskan att utbilda i dessa fantastiska behandlingsmetoder, och jag vet att det behövs många terapeuter för att möta det ökande behovet av dessa behandlingar!

Min fantastiska lärare, Lena Berndtsdotter, har gett mig förtroendet att föra dessa kunskaper vidare, och det är med stor ödmjukhet och glädje jag tar emot uppdraget. Lena är själv utbildad så nära källan man kan komma, certifierad och med diplomeringsrätt av Dr Christian Helmrich, son till den läkare som startade utbildingar i Klassisk Bindvävsmasssage.

Jag kommer naturligtvis fortsätta behandla, och lediga tider för mars och april finns att boka, se respektive mottagningar nedan.


Välkommen till mina Mottagningar:

Lugn & Go ligger på Fatbursgatan 18 A, precis brevid Södra Station.

Läs mer om de behandlingar jag erbjuder genom att klicka på knappen nedan. Där hittar du också lediga tider och annan information!

      Välkommen på Öppet Hus den lördag den 2/4 kl 11.00 - 15.00!

Provbehandlingar!
Fika!
Rabatterbjudanden!
Försäljning av hälsoprodukter!
LÄS MER HÄR!


       Vita Bergens Hälsocenter ligger på Skånegatan 91 alldeles intill                Nytorget och Vitabergsparken.

       Läs mer om de behandlingar jag erbjuder genom att klicka på                      knappen nedan. Där hittar du också lediga tider och annan                            information!


Behandlingar hos Happy Buddha Yoga Studio bokar du genom att ringa mig, 073-654 29 06. Välkommen!

S:t Eriksgatan 104

 


Gilla och dela Mina Behandlingar på facebook!

Var med i utlottningen om en VALFRI GRATIS BEHANDLING,

vinnare dras när sidan uppnått 200 "likes"!

facebook

Madeleine Gustafsson
Telefon: 073 - 654 29 06
Mail: madeleine@minabehandlingar.se

Hemsida: minabehandlingar.se

Välkommen!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration,vänligen klicka här.
Tack!